1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-11-2015 13:25

Επιτέλους νίκη για την ΕΑΛ

Σε άλλο ένα εντός έδρας τάι μπρείκ, αγωνίστηκε η ΕΑΛ, μόνο που αυτή τη φορά (σε αντίθεση με Νέστορα, Κομοτηνή) πήρε τη νίκη με 3-2 απέναντι στην Ελπίδα Αμπελοκήπων.
Αυτή ήταν η πρώτη επιτυχία για την ομάδα του Λεωνιδα Τέλιου που είχε όλους του πα΄χτες στη διαθεσή του με εξαίρεση τον Περουλάκη. Την επόμενη αγωνστική αντιμετωπίζει τη ΧΑΝΘ εκτός έδρας.

Η Ελπίδα αγωνίστηκε χωρίς τον βασικό της πασαδόρο Γιώργο Ακριτίδη, αλλά στα ευχάριστα συγκαταλέγονται οι επιστροφές του αρχηγού Φώτη Βασιλειάδη, που αγωνίστηκε για πρώτη φορά φέτος και του Χάρη Βελιχάη, μετά τον τραυματισμό της δεύτερης αγωνιστικής. Το Σάββατο 14 Νοεμβρίου η Ελπίδα υποδέχεται τον Νέστωρα.

Τα σετ: 3-2 (24-26, 25-13, 25-20, 20-25, 17-15)

ΕΑΛ (Τέλιος): Μοϊσιάδης, Ναλετάκης, Ματούλας, Γερομίχαλος, Μαντάρας, Μαγκούτης/ Γαλάνης -λ, Σωτηρίου -λ, Περουλάκης, Τσουμάρης, Καλύβας
ΕΛΠΙΣ (Καραβιδόπουλος): Παντίρης, Βασιλειάδης, Σαχπατζίδης, Βουλγαρίδης, Χριστόφας, Σταυρακάκης/ Ταλαμπίδης -λ, Ξένος-Καρούμπας -λ, Σταυρίδης, Βελιχάι, Μπατσάρας

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ