1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-02-2017 14:39

Δασκαλόπουλος: «Μας πείσμωσε η ήττα στην Ορεστιάδα»

Ένας από τους παίκτες που αποτελούν σταθερό «γρανάζι» στην φετινή πορεία της ομάδας βόλεϊ της ΕΑΠ, είναι ο Φάνης Δασκαλόπουλος ο οποίος μίλησε στο eapatron.gr, για το εκτός έδρας ματς του Σάββατου με τον Πήγασο Κοζάνης όσο και για τον αγώνα κυπέλλου με την Κηφισιά, που θα γίνει την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου.
-Το Σάββατο αντιμετωπίζει τον Πήγασο Κοζάνης. Ποιος είναι ο στόχος;

Φ.Δ.: «Κοιτάξτε, μετά την απρόσμενη ήττα που είχαμε στην Ορεστιάδα έχουμε πεισμώσει και δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα στην Κοζάνη εκτός από την καθαρή νίκη. Μπορεί θεωρητικά αν είμαστε το φαβορί όμως θα πρέπει να είμαστε σοβαροί καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα ώστε να πάρουμε τους 3 βαθμούς της νίκης».

-Ποιοι είναι οι φετινοί στόχοι της ΕΑΠ;

Φ.Δ.: «Εκτός από την παραμονή που πιστεύω πως έχει σχεδόν κλειδώσει, ο βασικός μας στόχος είναι η κατάκτηση μιας από τις 3 πρώτες θέσεις που οδηγούν στην προ-λιγκ. Αυτή την στιγμή είμαστε σε τροχιά ανόδου αλλά υπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια μπροστά μας και θα πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε αναμέτρηση».

-Την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου υπάρχει ένα σπουδαίο παιχνίδι κυπέλλου με αντίπαλο την Κηφισιά. Τι προσδοκά η ΕΑΠ από αυτή την αναμέτρηση;

Δ.Φ.: «Πρώτα από όλα νομίζω πως θα γίνει ένα παιχνίδι γιορτή που θα το χαρούν οι φίλαθλοι καθώς θα αντιμετωπίσουμε μια από τις καλύτερες ομάδες της volleyleague. Εμείς θα παίξουμε χωρίς άγχος και στόχος μας θα είναι να χαρούμε την αναμέτρηση και να πάρουμε ότι καλύτερο, αλλά αυτή την στιγμή προέχει η μάχη με τον Πήγασο Κοζάνης για το πρωτάθλημα και από την Δευτέρα θα μιλήσουμε για το κύπελλο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ