1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-07-2023 15:09

Παρέμεινε στον πάγκο της Ορεστιάδας ο Δημήτρης Βλασακίδης

 Την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή της ανδρικής και εφηβικής ομάδας, Δημήτρη Βλασακίδη, ανακοίνωσε ο ΑΟ Ορεστιάδας. Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του ΑΟΟ αναφέρει για την παραμονή Βλασακίδη που οδήγησε τον Εβρίτικο σύλλογο σε άνοδο στην Α2 ανδρών αναφέρει:

"Η Διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Βλασακίδη, ο οποίος συνεχίζει στο τιμόνι του ανδρικού και εφηβικού τμήματος του συλλόγου μας ενώ θα είναι γενικός επιβλέπων των ακαδημιών μας.

Ο Δημήτρης αποτελεί μία ακόμα εμβληματική φυσιογνωμία για το βόλεϊ της Ορεστιάδας έχοντας πανηγυρίσει μεγάλες στιγμές τόσο στα αναπτυξιακά τμήματα (παιδικό – εφηβικό) όσο και στο ανδρικό, υπηρετώντας τον σύλλογο μας για δεκαετίες.Πρόκειται για μια προσωπικότητα που χαίρει μεγάλης εκτίμησης σε όλη την βολεϊκη κοινότητα και με την επιστροφή του στην ομάδα της καρδιάς του κατάφερε να αφήσει το στίγμα του με την άνοδο του συλλόγου μας στην Α2 και την πρόκριση του εφηβικού στην επόμενη φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος

!Η παρουσία του, η διάθεση του και οι γνώσεις του αποτελούν εχέγγυα ποιότητας και συνέπειας καθώς το πλάνο του ταυτίζεται απόλυτα με το πλάνο λειτουργίας του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας, όπως το φαντάζεται η διοίκηση του συλλόγου!

Καλή δύναμη Δημήτρη!!!"

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ