1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-05-2017 14:03

Νικολινάκος: «Δεν θέλουμε να είμαστε περαστικοί στη Volley League» (video)

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Η προσπάθεια που ξεκίνησε πριν τρία χρόνια απέδωσε καρπούς και πλέον η διοίκηση του Εθνικού Πειραιώς βάζει νέους στόχους με την ομάδα στη Volley League, όπως δήλωσε και στη κάμερα του volleynews.gr ο πρόεδρος κ. Νίκος Νικολινάκος.
Πραγματικά είναι μία πολύ μεγάλη επιτυχία. Βέβαια αυτή η επιτυχία είναι αποτέλεσμα μίας προσπάθειας που έχει ξεκινήσει εδώ και τρία χρόνια, από εμένα προσωπικά και από τα μέλη της διοικητικής επιτροπής που είχαμε βάλει στόχο εκτός από την βελτίωση της ομάδας στις ακαδημίες, ο απότερος σκοπός ήταν η άνοδος στη Volley League, την οποία πετύχαμε μετά από 26 χρόνια.

Αν είναι έτοιμη η ομάδα να σταθεί στη Volley League: «Θεωρώ πως ναι. θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι και να παραμείνουμε στην κατηγορία. Δεν θέλουμε να είμαστε περαστικοί. Η προσπάθεια μας θα είναι προς αυτή την κατεύθυνση, θέλουμε βέβαια και την συμπαράσταση όλων των φίλων του Εθνικού γιατί πιστεύουμε ότι μέσα από την δουλειά, τον αγώνα που δίνουμε αλλά και την ενότητα των φίλων της ομάδας θα έρθουν τα καλύτερα για τον σύλλογο».
Διαβάστηκε 3260 φορές

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ