1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-05-2024 18:15

Τι είπε ο ΠΑΣΑΠ στον Βρούτση για τις 12 ομάδες στην Volley League ανδρών

Αντιπροσωπεία  του ΠΑΣΑΠ συναντήθηκε το μεσημέρι με τον Υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση και εξέθεσε τις θέσεις της για την αύξηση  σομάδων στην  Volley League  ανδρών σε 12.

Ο Γιάννης Βρούτσης έδειξε ξανά ατολμία και είπε ότι δεν θα γίνει διαιτητής και δεν θα πάρει αυτός την απόφαση για την αύξηση των ομάδων και τον αριθμό των ξένων, αν και αυτό προβλέπεται σε περίπτωση μη ομοφωνίας ΠΑΣΑΠ-ΕΟΠΕ-ΕΣΑΠ.

Ο ΠΑΣΑΠ ήταν ξεκάθαρος ότι δεν θα πει ΠΟΤΕ το "ναι" για τους 5 ξένους που απαιτεί η Ομοαπονδία και η Λίγκα. Παρόλα αυτά θέλει την αύξηση των ομάδων σε 12. Ζήτησε επίσης, κι εδώ έχει δίκιο, την εξομοίωση των γυναικών με τους άνδρες, με συμβόλαια και έναρξη των υποχρεώσεων  ασφάλισης από την προετοιμασία.

Και από την στιγμή που ο ΠΑΣΑΠ δεν είναι συγκαταβατικός με την κοινή πρόταση ΕΟΠΕ-ΕΣΑΠ για 12 ομάδες με 4 ξένους την επόμενη περίοδο και 12 ομάδες με 5 ξένους την μεθεπόμενη, σαμποτάρει την αύξηση των ομάδων. Και του χρόνου που θα βγει από το κάδρο και θα αποφασίσει μόνο η ΕΟΠΕ (εδώ θέλει λόγο και η ΕΣΑΠ)  θα έχουμε αύξηση των ομάδων σε 12.

Όλα συτα σύμφωνα με πληροφορίες, αφού κανένα στέλεχος του ΠΑΣΑΠ δεν ανταποκρίνεται στις κλήσεις μας για επικοινωνία. Μόνοι τους τα λένε, μόνοι τους τα αποφασίζουν, μόνοι τους τα επικοινωνούν Αχιλλεόπουλος και Πελεκούδας.

Και επειδή μιλάμε για τον ΠΑΣΑΠ, καλύτερα να περιμένουμε την επίσημη ανακοινωση γιατί μπορεί άλλα να λένε και άλλα να εννοούν...

 

ΕΣΑΠ και ΕΟΠΕ πάντως συμφωνούν ότι αν γίνουν φέτος 12 οι ομάδες, θα παίξουν στην  Volley League  ανδρών, Πανιώνιος και Καλαμάτα.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ