1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
22-05-2015 23:36

Αποχαιρετά την Ελπίδα ο Κυλίτσης

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας, Γιάννη Κυλίτση, ανακοίνωσε η Ελπίδα Αμπελοκήπων. 
Ο Α.Σ. Ελπίς Αμπελοκήπων ανακοινώνει την αποχώρηση του Γιάννη Κυλίτση από την ομάδα βόλεϊ ανδρών του συλλόγου, έπειτα από συνολικά 15 χρόνια παρουσίας σε αυτήν και αφού συνέδεσε το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του τμήματος.

Η διοίκηση του Συλλόγου και ο πρόεδρος κ. Απόστολος Σταυρίδης, ευχαριστώντας τον κ. Κυλίτση για την μεγάλη προσφορά του, του πρότειναν να παραμείνει στο τμήμα βόλεϊ και να συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες γνώσεις του από άλλη θέση.
Διαβάστηκε 782 φορές

1 σχόλιο

  • Comment Link ο κορυφαιος Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015 22:23 posted by ο κορυφαιος

    Οχι ρε παιδια.Και ποιος θα παρσγει τωρα παικτες στην Ελπιδα?Πως ειπατε 15 χρονια και ουτε ενας παικτης στο αθλημα? Αγγελης Βασιλειαδης κλπ στην ομαδα? Ε και? Απο μπλα μπλα ομως? Τεραστια παραγωγη χολης για ολους τους αλλους ασχετους προπονητες.Κριμα με τοοοοσες τεραστιες επιτυχιες.Δημοσιουπαλιλικι τελος δηλαδη? Σαν πολυ να αργησαν εκει στο φυτωριο γεροντων.Τους ανοιξαν τα ματια τα κοριτσια φαινεται.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ