1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-01-2014 14:28

Ο ΖΑΟΝ κόβει την πίτα του

Ο Πρόεδρος κ. Κώστας Αναστασίου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΖΑΟΝ Κηφισιάς έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην Ετήσια Γιορτή Κοινωνικής Αλληλεγγύης  και την κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 19:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Κηφισιάς  Αίθουσα «Δήμαρχος Β. Γκατσόπουλος» (Διονύσου & Μυρσίνης, Κηφισιά).

Η φετινή γιορτή είναι αφιερωμένη στην κοινωνική προσφορά και ανταποδοτικότητα προς ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και θα γίνει με την ευγενική συμπαράσταση της μη Κερδοσκοπικής κίνησης Wise Greece.

Ο ρόλος του αθλητισμού στην κοινωνία καθίσταται ακόμη πιο σημαντικός σε μία χρονική στιγμή σαν τη σημερινή, που η κοινωνία μας διανύει κρίση οικονομική, θεσμική, αλλά κυρίως κρίση αξιών.

Στο πλαίσιο αυτό ο ΖΑΟΝ Κηφισιάς κάνει πράξη την κοινωνικά ευαίσθητη και αλληλέγγυα όψη του Αθλητισμού. Ο Σύλλογος πρόσφατα θεσμοθέτησε το ετήσιο Bazaar Αλληλεγγύης και Βοήθειας που φέτος επικεντρώθηκε στη συλλογή τροφίμων, ρούχων, σχολικών και αθλητικών ειδών. Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι αθλήτριες, οι γονείς και οι εθελοντές του Συλλόγου, με τη βοήθεια του Δήμου Κηφισιάς, μοίρασαν χαρά και χαμόγελο στα παιδιά του Ιδρύματος «Στέγη Κοριτσιού Αγία Άννα», αποδεικνύοντας ότι ο αθλητισμός, σε συνδυασμό με τον εθελοντισμό μπορεί να λειτουργήσει και κοινωνικά, πέρα από τα στενά αθλητικά όρια.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΖΑΟΝ δεσμεύθηκε να συνεχίσει το κοινωνικό του έργο, μέσα από μια διαρκή, προσπάθεια που θα βασίζεται στην Κοινωνική Ευαισθησία και την Αλληλλεγγύη.

Για το λόγο αυτό η φετινή γιορτή του Συλλόγου θα είναι αφιερωμένη στην κοινωνική προσφορά και στην ανταποδοτικότητα προς ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και θα γίνει με την ευγενική συμπαράσταση της Wise Greece.

H μη κερδοσκοπική Κίνηση Wise Greece, επιλέγει τα καλύτερα ελληνικά προϊόντα και καταφέρνει μέσα από τις πωλήσεις και την προώθησή τους σε Ελλάδα και εξωτερικό, να συγκεντρώσει σημαντικά ποσά για να αγοράσει τρόφιμα για παιδιά, άστεγους και ηλικιωμένους που έχουν ανάγκη. Έτσι, τα ελληνικά προϊόντα καταφέρνουν να αναδειχθούν παγκοσμίως, ενώ παράλληλα παράγεται ένα σημαντικό κοινωνικό έργο για την ενίσχυση των συνανθρώπων μας.

Η Γιορτή θα διεξαχθεί Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 19:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Κηφισιάς, Αίθουσα «Δήμαρχος Β. Γκατσόπουλος» (Διονύσου & Μυρσίνης), Κηφισιά.

Η Wise Greece συμμετέχοντας θα δώσει τη δυνατότητα σε όσους από τους παρευρισκομένους θέλουν να συμβάλλουν στο έργο της, να αγοράσουν τις ειδικά διαμορφωμένες σακούλες δώρων, γεμάτες με ελληνικά προϊόντα!

Σοβαρό τμήμα των εσόδων θα επιστρέψει σε προϊόντα στο Σύλλογο, ο οποίος θα τα διανείμει και πάλι σε παιδιά, ηλικιωμένους και συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα βραβευθούν διαπρεπείς διατελέσαντες παράγοντες του Συλλόγου και θα κοπεί και η πίτα της χρονιάς.

Πηγή: Δελτίο Τύπου ΖΑΟΝ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ