1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-09-2014 17:01

Χειλαδάκης: «Να πάρουμε την άνοδο με την αξία μας» (video)

Για την πολύ δυνατή ομάδα που χτίζει ο Αστέρας Αγίου Δημητρίου και τους στόχους της ομάδας, μίλησε ο γενικός αρχηγός της ομάδας του Αστέρα και πρώην πρόεδρος του ΑΟΝΑ Γιώργος Χειλαδάκης, τονίζοντας ότι ο Αστέρας θέλει να κερδίσει στο γήπεδο την άνοδο της στη μεγάλη κατηγορία.

«Ο Αστέρας είναι μια ομάδα ολοκληρωμένη, που φέτος θα πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία του. Η ομάδα έχει πλαισιωθεί με άξιες παίκτριες, με πολύ καλούς προπονητές κι έναν υπέροχο πρόεδρο, δεν του λείπει τίποτα, είναι μια ομάδα Α1 κατηγορίας. Στόχος είναι να πρωταγωνιστήσουμε και να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά», ενώ όταν ρωτήθηκε για το μείζον ζήτημα της ομάδας που θα αντικαταστήσει τα Βριλήσσια, τόνισε ότι δεν είναι ο αρμόδιος να απαντήσει, συνεχίζοντας για τον Αστέρα:

«Θα μπορούσαμε κι εμείς να διεκδικήσουμε την άνοδο, ωστόσο εμείς θέλουμε να ανέβουμε με την αξία μας, και να πρωταγωνιστήσουμε στην κατηγορία μας τη νέα σεζόν».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ