1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
14-09-2015 11:19

Φιλική ισοπαλία για Αιγάλεω και Κόρινθο

Σε φιλικό που έγινε χθες στο «Σταύρος Βενέτης», το Αιγάλεω υποδέχθηκε την Κόρινθο, δύο ομάδες που είναι νεοφώτιστες στην Α2 γυναικών. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο (2-2) και ικανοποίησε και τους δύο.

Σε δήλωση του ο προπονητής της Κορίνθου κ. Ανδρεοπουλος είπε: «Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας, είναι ακόμα νωρίς
για συμπεράσματα έχουμε ακόμα πολύ δουλειά μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος». 

Από την πλευρά της διοίκησης ο πρόεδρος της ομάδας κ. Αλατζακης δήλωσε : «Αν και πολύ νωρίς η ομάδα έδειξε θετικά στοιχεία αγωνιστικότητα παθός και ποιότητα . Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης και είμαι σίγουρος ότι στα επόμενα φιλικά θα έχουμε ακόμα καλύτερες εμφανίσεις. Ευχαριστούμε πολύ το Αιγαλεω για το φιλικό παιχνίδι και την φιλοξενία και ευχόμαστε καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα της Α2».

Ικανοποιημενοι όμως εμφανίζονται και στο Αιγάλεω. Η ομάδα έδωσε δύο... συνεχόμενα φιλικά με Απολλωνιο και Κόρινθο και η εικόνα της βελτιώθηκε. Άλλωστε η Αγγελική Αντωνιάδη είχε δώσει το στίγμα από το πρώτο ματς: «Η ομάδα μας θέλει πολλή δουλειά.  Είμαστε μια νέα ομάδα και πρέπει να μονταριστούμε. Είμαι πολύ αισιόδοξη για την ομάδα μου.  Τα κορίτσια πιστεύουν σε μένα κ εγώ σε εκείνα και πιστεύω ότι στο δύσκολο Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας θα παρουσιαστούμε έτοιμες και θα κάνουμε το καλύτερο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ