1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-02-2016 09:59

Δεν έφτασε η νίκη για τον Άλιμο, ανατροπή... ελπίδας για τους Ίωνες

Ο Άλιμος νίκησε με 3-2 την Αναγέννηση Σάμου στο ντέρμπι των ουραγών για τον 1ο υπο όμιλο του Α ομίλου στην Α2 γυναικών. Αποτέλεσμα που δεν ήταν αρκετό για τον ξεκολλήσει από την τελευταία θέση. Η Αγία Παρασκευή πήρε σημαντική νίκη κόντρα στον ΖΑΟΝ ενώ ο πρωτοπόρος Ηλυσιακός πέρασε με νίκη από το Ζηρίνειο.
Στον 2ο υποόμιλο, η Πετρούπολη βρέθηκε να χάνει από τον ΓΣ Χαλανδρίου, ωστόσο ανέτρεψε το σκορ και επικράτησε με 3-1 κρατώντας την 2η θέση. Νίκη και για τον Μεσσηνιακό απέναντι στην Ευρυάλη. Ανατροπή και για τους Ίωνες που νίκησαν με 3-2 τον Ιωνικό και ελπίζουν.

Α’ όμιλος, 1ος υποόμιλος (14η αγωνιστική)
ΓΣΚ Ηρακλής - ΑΟ Ηλυσιακός 0-3 (20-25, 17-25, 28-30)
ΓΣΚ Ηρακλής (Μαρτσουκάκη): Κόνιαρη, Τσελέπη, Γιαννέλου, Λάβδα, Γκρέκα, Δαουλτζόγλου, Λύρα (λ) / Πασιαλή (λ), Βογιατζόγλου, Κορναράκη
Ηλυσιακός (Λιώσης): Ράγκου, Λιαρούτσου, Μπέμπη, Σωτηρίου, Δασκαλοπούλου, Κωνσταντίνου, Πασχάλη (λ) / Θύμο (λ), Βακαλοπούλου

ΑΕ Αγ. Παρασκευής - ΖΑΟΝ 3-1 (25-22, 25-16, 18-25, 25-20)
Αγ. Παρασκευή (Αμαριανάκης): Κόλια, Πισιριτζή, Καλαϊντζίεβα, Θωμαΐδου, Δρούγκα, Καυριγιάννη, Λάιου / Θεολόγου, Μιχαλάκη
ΖΑΟΝ (Μπλάμη): Μουρατίδη, Τατσούρι, Καλαϊντζάκη, Φιλιπιόνκα, Χτιστάκη, Κουτσιούκη, Ξηνταρά (λ) / Νικολέτου (λ), Κουρτομανίτη, Αναστασίου, Καντάρη


ΑΠΣ Αλίμου - ΑΣΣ Αναγέννηση 3-2

Α’ όμιλος, 2ος υποόμιλος (16η αγωνιστική)
ΑΣΠ Ίωνες - ΑΣ Ιωνικός 3-2 (28-26, 19-25, 23-25, 25-18, 15-6)
Ίωνες (Μαρίνος): Κανάκη, Μουτζούρη, Αγγελή, Αργυροπούλου, Ασημακοπούλου, Γραμμένου, Μιχαϊλίδη (λ) / Βλατάκη, Πολίτη, Πολυδώρου
Ιωνικός (Θανέλλας): Βλάχου, Κελεσίδη, Μπίλια, Γκότση, Βάγια, Γάτου Γεωργίου (λ) / , Βελούδη, Φώσκολου

ΓΣ Χαλανδρίου - ΓΣ Πετρούπολης 1-3 (25-21, 22-25, 23-25, 18-25)
ΓΣ Χαλανδρίου (Περόπουλος): Πασσιά, Φωκιανού, Πανοπούλου, Γκόγκου, Κολομητρούση, Μαλουσάρη, Παπαδοπούλου (λ) / Καραβοκύρη (λ), Μπαϊράμη
Πετρούπολη (Αποστολογεωργάκης): Μουντζούρη, Δημητροπούλου, Μπαντίδου, Καπνιά, Βασιλείου, Κατσιμπούλα, Κανελλοπούλου (λ) / Μασούρα, Σκλιβανίτη

Μεσσηνιακός - ΑΓΟ Ευρυάλης 3-1 (25-17, 21-25, 25-20, 25-14)

5 σχόλια

  • Comment Link ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΣΑΜΟΥ Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016 11:13 posted by ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΣΑΜΟΥ

    Σχετικά με τον αγώνα γυναικών ΑΠΣ Αλίμου - ΑΣΣ Αναγέννησης Σάμου , επειδή δεν μου ήμουν παρών , δεν θα μπορούσα να έχω ιδία άποψη . Για τις κλήσεις όμως των Νεανίδων στην Προεθνική δεν μπορεί να γράφονται ανακρίβειες , γιατί αν διαβάσετε τις αθλήτριες που έχουν κληθεί με ποιά κριτήρια κρίνετε την κλήση της αθλήτριας της ΑΣΣ Αναγέννησης Σάμου "χαριστική" και την απομονώνετε από τις άλλες κληθείσες θλήτριες;;;;Γιατί δεν ασκείτε κριτική και στις υπόλοιπες κλήσεις ;;;Απαγορεύεται δηλαδή στις νησιωτικές ομάδες να αναδεικνύουν ταλέντα ;;; Αν ναι , να το γνωρίζουν όλες οι νησιώτικες ομάδες.

  • Comment Link ασπασια Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016 19:34 posted by ασπασια

    όσο για αυτούς τους πονηράκηδες που λένε ότι είμαστε νοικιασμένοι φίλαθλοι κάνουν λάθος και δεν θα μας υποδείξουν πια ομάδα θα υποστηρίξουμε με διάφανο τρόπο φωνάζοντας μόνο χωρίς να στήνουμε παιχνίδια με φιλικές ομάδες όσο για τον προπονητή της Σάμου είναι ένας από τους καλύτερους του χώρου αλλά δεν είναι μάγος με το υλικό που έχει κάνει το καλύτερο δυνατό.

  • Comment Link Επαρχιωτης Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016 09:32 posted by Επαρχιωτης

    Από τη λήξη του αγώνα και μετά, ο προεδρος της Σαμου (όχι κάποιος γονιός ή οπαδός) έχει αρχίσει διαδικτυακές καταγγελίες ότι

    "υπάρχουν φήμες ποια παιχνίδια θα δώσουν στον Άλιμο οι αθηναικες ομάδες για να σωθεί"

    Η καταγγελία αυτή είναι σοβαρή όταν τη λέει δημόσια ο επίσημος εκπρόσωπος ομάδας και θα πρέπει να προβει σε διευκρινησεις.

    Επίσης, γράφει ότι δε μπορεί να εγγυηθεί τι θα συμβεί αν αδικηθεί σε αγώνα στη Σάμο (ξεχνώντας βέβαια τις αναίτιες ομορφιές που έκαναν οι Σαμιώτες οπαδοί σε ορισμένους αγώνες φέτος, όχι φυσικά η διοίκηση για να λεγονται ολα)

    Τέλος, γράφει : " Φαίνεται ότι κάποιοι δεν θέλουν ομάδα από νησί στην Α2.Ας μας το πουν τουλάχιστον για να την αποσυρουμε και να μην κάνουμε αλλα έξοδα"

    Ποιοι είναι αυτοί οι κάποιοι ; Πάντως σίγουρα όχι η ηγεσία της ΕΟΠΕ αφού απο εσας θα παρουν πιθανον ψηφαλακια οι σημερινοι διοικουντες (είναι αλλωστε τυχαιο που σχεδον χαριστικα καλεσαν αθλητρια σας στην προεθνικη νεανιδων ; )

  • Comment Link Πονηρος Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016 22:28 posted by Πονηρος

    Συμφωνώ σε όλα μαζί σου thea-της ξέχασες να πεις για τους νοικιασμένους φιλάθλους που έφερε η ομάδα της Σάμου απο τις δυτικές συνοικίες. Όπως και για την δεύτερη διαιτητρια που ηταν διακοσμητικη και δεν πήρε μια φάση πάνω της.

  • Comment Link Thea-τής Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016 13:41 posted by Thea-τής

    Ο Άλιμος ήταν πολύ πιο ομάδα από τη Σάμο παρά τις πολλες αγωνιστικές του ελλείψεις λόγω τραυματισμού (ούτε λίμπερο δεν είχε, 6 παίκτριες και μια αλλαγή ουσιαστικά).

    Η Σάμος αγωνιστικά μονότονη ομάδα, όμως έχει φτιαχθεί υπό ειδικές συνθήκες οπότε δικαιολογείται, πέρα από Φιφη και ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ οι άλλες κινούνται στη μετριότητα.

    Αυτό που πρέπει να τονιστεί και είναι απαράδεκτο είναι οι στα όρια του νομιμου καθυστερηση εναρξης του αγώνα λόγω του ότι κόπηκε το φιλέ, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει κατά τις 21:10 o αγώνας, αφού δεν υπήρχε δεύτερο φιλέ όπως έπρεπε.

    Όσο για το διαιτητή ; Πολύ λίγος για την κατηγορία...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ