1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-02-2016 11:01

Η Θέτις στα πλέι οφ

Eνα ακόμη μεγάλο διπλό σημείωσε η Θέτιδα Βούλας, καθώς επικράτησε με 3-1 σετ στο Αιγάλεω της τοπικής ομάδας για την 14η αγωνιστική ημέρα του 1ου υποομίλου του Α΄ομίλου της Α2 Εθνικής κατηγορίας και πλέον βρίσκεται στα πλέϊ οφ ανόδου στην Α1.
Πλέον η ομάδα της Βούλας βρίσκεται δεύτερη και με διαφορά 12 βαθμών αππό τον τρίτο ΖΑΟΝ και έχει κλειδώσει τη συμμετοχή της στα πλέι οφ


Τα σετ: 1-3 (25-23, 22-25, 14-25, 18-25)

ΑΙΓΑΛΕΩ (Αντωνιάδου): Βλάχου, Μανώλικα, Μπιτσάκη, Ιωάννου, Μολδοβανίδη, Γρίσπου/Οικονομοπούλου (λ) Κομβόκη, Μικέλη.
ΘΕΤΙΔΑ: (Σωτηρόπουλος): Φραγκιαδάκη, Λεωνίδου, Φωτεινού, Μελετιάδη, Τουρνάκη, Χριστοδούλου/ Καράμπαλη (λ), Αναγνώστου, Κερασιώτη, Αλεξανδροπούλου, Ζήση Χρ.,Ζήση Π.,Γαλανού.

Ελένη Φραγκιαδάκη(Θέτις): «Κάναμε μια δύσκολη νίκη μέσα σε μια δύσκολη έδρα απέναντι σε ένα μαχητικό αντίπαλο που παραδοσιακά μας δυσκολεύει. Το παιχνίδι κρίθηκε στην διάρκεια της απόδοσης μας και στο σέρβις όπου πήραμε κάποιους καθοριστικούς άσους σε κρίσιμα σημεία του ματς.»

Κώστας Σωτηρόπουλος (Θέτις): « Ήταν μια καθοριστική νίκη με την οποία μπήκαμε οριστικά στα πλέι οφ ανόδου. Συγχαρητήρια στις παίκτριες μου για τη θέληση και το πάθος που έδειξαν ώστε να κερδίσουν αυτό το ματς.

Η επιτυχία αυτή ήρθε δύσκολα κόντρα σε ένα μαχητικό αντίπαλο που πάλεψε μέχρι το τέλος. Το παιχνίδι κρίθηκε απο το σερβις και την σταθεροτητα στην άμυνα μας.Συγχαρητήρια στην προπονήτρια του Αιγάλεω, κ. Αντωνιάδου που κατάφερε με την τακτική της να κρύψει τις αδυναμίες της ομάδας της και να μας πιέσει σε όλο το ματς.»

Αγγελική Αντωνιάδου (Αιγάλεω): «Το παιχνίδι κρίθηκε στην απειρία μας μπροστά σε μια αρκετά καλή ομάδα που έχει στόχο την άνοδο και έχει πολύ καλές και έμπειρες παίκτριες. Είμαι ευχαριστημένη από την γενική απόδοση των κοριτσιών, προσπάθησαν σε όλο το παιχνίδι αν και έλπιζα σε καλύτερο αποτέλεσμα..»

Κατερίνα Βλάχου (Αιγάλεω) τόνισε: «Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Μας πίεσε πολύ η Θέτιδα που είναι σπουδαία ομάδα σε σέρβις και υποδοχή αλλά με το πάθος και την μαχητικότητα που δείξαμε παλέψαμε μέχρι το τέλος το ματς.»

Εύα Μανώλικα (Αιγάλεω) δήλωσε: « Έγινε ένα καλό παιχνίδι. Ξεκινήσαμε δυνατά, πήραμε το πρώτο σετ αλλά στη συνέχεια η Θέτιδα ανέβασε την απόδοση της και με καλό σέρβις μπλοκ και σε συνδυασμό με κάποια λάθη μας, πήρε δύο σετ που τα διεκδικήσαμε μέχρι το τέλος.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ