1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-06-2023 23:45

'Ενωση Ιλίου: 'Εκτη μεταγραφική κίνηση με Νίκη Δημητροπούλου

Την έκτη μεταγραφή της ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α΄ζώνης της Α2 γυναικών, ανακοίνωσε η Ένωση Ιλίου. Τελευταίο απόκτημα η 26 χρονη (1μ76) ακραία Νίκη Δημητροπούλου από την ομάδα της Αθηνάς Μαγκουφάνας.

Για την απόκτηση της πρώτης σκόρερ της ομάδας της Πεύκης που ήταν και φιναλιστ του κυπέλλου ΕΣΠΑΑΑ, η ανακοίνωση του συλλόγου των Λιοσίων αναφέρει:

«Ο Α.Ο. Ένωση Ιλίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με την ακραία Νίκη Δημητροπούλου, η οποία θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας βόλεϊ των Γυναικών του συλλόγου στο πρωτάθλημα της Α2.Η Νίκη αγωνίστηκε μέχρι πέρυσι με την Μαγκουφάνα στην Β΄Εθνική (ΕΣΠΑΑΑ), ενώ για δύο σεζόν είχε αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α2 με τη Νίκη Αλεξανδρούπολης.

Φέτος έρχεται στην οικογένειά μας και θα αποτελέσει ένα ακόμη σημαντικό όπλο στην διάθεση του προπονητή μας Βασίλη Μανθάτη.Ευχόμαστε στη Νίκη υγεία πάνω από όλα υγεία και να πετύχουμε μαζί τους στόχους της ομάδας μας»

Η Ένωση Ιλίου εχει ανανεώσει με τις Καραγιαννίδη, Ανδριώτη, και έχει αποκτήσει τις Οικονομάκη, Βασιλοπούλου, Δημητροπούλου, Ανυφαντή, Σερέτη, Παυλίδου.

Το μέχρι τωρα ρόστερ της Ένωσης

Πασαδόροι: Μαριάννα Ανυφαντή, Ελένη Ανδριώτη

Ακραίες: Δήμητρα Παυλίδου, Νίκη Δημητροπούλου

Διαγώνιες: Αγγελική Οικονομάκη,

Κεντρικές: Ναντίνα Σερέτη

Λιμπερο: Αναστασία Καραγιαννίδη, Ιωάννα Βασιλοπούλου

Προπονητής: Βασίλης Μανθάτης

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ