1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-08-2023 16:46

Η Αμερικανίδα Βαν Ντε Μιρ στον Φοίνικα Αλεξανδρούπολης

Αλλαγή ξένης είχαμε στον Φοίνικα Αλεξανδρούπολης που αγωνίζεται στην Β’ Ζώνη της Α2 γυναικών, καθώς η 29 χρονη Αμερικανίδα ακραία, Μέγκαν Βαν Ντερ Μιρ πήρε την θέση της  Καναδής επίσης ακραίας, Κεϊλίν Πάρκερ, η οποία δέχτηκε πρόταση από ομάδα Α1 της Ουγγαρίας και ζήτησε να αποδεσμευτεί και να συνεχίσει εκεί την καριέρα της.

Η ανακοίνωση του συλλόγου για την Βαν Ντε Μιρ

«Megan Vanter Meer... H 29χρονη νέα μας αθλήτρια αγωνίζεται ως ακραία, έρχεται από την Αμερική και θα βοηθήσει τα μέγιστα για την επίτευξη των στόχων μας. ‘Εχει αγωνιστεί στις παρακάτω ομάδες..Ferris State University (USA)PVK Prerov (Τσεχία) ,Stella Calais Volley Ball ( Γαλλία) ,SK Tirana (Αλβανία)Artik Volley (Φιλανδία)

Από τον Σεπτέμβριο θα αγωνίζεται στην Ελλάδα με τα χρώματα της ομάδας μας και είναι μεγάλη μας τιμή να έχουμε στις τάξεις μας μια τέτοια αθλήτρια.

Το Δ.Σ και το προπονητικό επιτελείο καλωσορίζει την Μέγκαν Βαν Ντερ Μιρ και της εύχεται υγεία πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας."

Η διοίκηση του Φοίνικα ανανέωσε με την Νικολέτα Παπαβασιλείου, και απέκτησε τις Νικολέτα Ζαμπάκη, Βάλια Αφεντουλίδη, Βεατρίκη Σκουφή, και την Εμέλεια Ηλιοπούλου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ