1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-09-2013 13:57

«Αποφάσισα αμέσως να έρθω» (video)

Η Μαρία Παπαδάκη πρώην αθλήτρια του ΑΟΝΝΕ Αμαζόνες και νυν του Αστέρα Αγίου Δημητρίου, μιλάει στο volleynews.gr για την χρονιά που έρχεται και τους στόχους της.

«Ξεκίνησα φέτος στην ομάδα του Αστέρα. Προσωπικός μου στόχος είναι να φτάσει η ομάδα όσο το δυνατότερο σε καλύτερο επίπεδο απο την στιγμή που θα μπορέσει να δέσει, να πρωταγωνιστήσει και γενικά ο στόχος της ομάδας είναι ο ίδιος. Η Κάσση Ξενάκη είναι μια προπονήτρια που έχουμε ξανασυνεργαστεί, ξέρω πως δουλεύει και τα παιδιά που επέλεξε μπορούν να ανταπεξέλθουν σε αυτό που θα ζητήσει. Νομίζω θα είναι μια καλή χρονιά και θα κάνουμε καλή πορεία».

Για τον λόγο που επέλεξε τον Αστέρα δήλωσε: «Εγώ ήθελα να αγωνιστώ ως λίμπερο για άλλη μια χρονιά, γιατί την περσινή χρονιά ήμουνα λίγο ακραιά και πασσαδόρος. Με πήρε η Κάσση τηλέφωνο το οποίο δεν το περίμενα γιατί είναι πολύ μακριά απο μένα και μου είπε ότι θέλει να συνεργαστούμε. Το αποφάσισα σχεδόν αμέσως».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ