1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-12-2016 18:13

Σπουδαία πρωτοβουλία από την Αρτέμιδα Κορυδαλλού

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Σε μία σπουδαία κίνηση προέβη η Άρτεμις Κορυδαλλού, σε συνεργασία με τον Δήμο της περιοχής και τον βασικό χορηγό της ομάδας Arla Foods.
Συγκεκριμένα ο συντονιστής των τμημάτων του συλλόγου Παναγιώτης Σαραντέας με τις Χαριανθή Μανίκα και Νίκη Βαρβαρέλη παραλαμβάνουν στις Κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Κορυδαλλού ποσότητα με γάλατα, που θα διανεμηθούν τα Χριστουγεννα σε ευπαθείς ομαδες συμπολιτών.

Το δελτίο Τύπου:

Ο ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ σε συννενόηση με τον βασικο του χορηγό ARLA FOODS ΑΕ στηρίζει την κοινωνία του Δημου μας.

Ο Συντονιστής των Τμηματων μας Παναγιώτης Σαραντεας,συνοδευόμενος απο την αρχηγό των Νεανιδων μας Χαριανθη Μανικα και την αθλητρια μας Νίκη Βαρβαρελη,παραλαμβάνουν στις Κοινωνικές υπηρεσιες του Δημου ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ τη δευτερη ποσότητα με γάλατα,που θα διανεμηθούν τα Χριστουγεννα σε ευπαθείς ομαδες συμπολιτών μας.

Οταν ο αθλητισμος,η ιδιωτική πρωτοβουλία και η δράση του Δημου Παντρεύονται μονο καλο μπορει να βγει απο τη συνεργασια.
Ευχαριστουμε την Αντιδήμαρχο κυρία Λαμπρινη Μανου,τη Διευθύντρια κυρία Σαχπατζιδου Ελισαβετ και την προϊσταμένη κυρία Τισιζογλου Μαρία για την αψογη συνεργασια τους.

Η ΑΡΤΕΜΙΣ θα ειναι κοντα σας για να βοηθησει με τις αθλητριες και τα στελέχη της οποτε της ζητηθεί.
Διαβάστηκε 2346 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ