1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-06-2017 16:12

«Βόμβα» Κακουράτου στον Κορυδαλλό

Η Άρτεμις Κορυδαλλού έβαλε ψηλά τον πήχη των μεταγραφών, αφού μετά την απόκτηση της Αρετής Τέζα, ενισχύθηκε και με μία από τις κορυφαίες λίμπερο στην Ελλάδα, την Ξένια Κακουράτου.
Η φιναλίστ πρωταθλήματος και κυπέλλου με τον Πανναξιακό επιστρέφει στην Αρτέμιδα Κορυδαλλού  από την οποία έφυγε το 2012 για να παίξει στη Νάξο και την ΑΕΚ


Η ανακοίνωση

Νεο ηχηρό μεταγραφικό χτύπημα από την ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ,που ενισχύει το ρόστερ της.

Μετά την μεγάλη μεταγραφή της ΑΡΕΤΗΣ ΤΕΖΑ, ήρθε η σειρά της ΞΕΝΙΑΣ ΚΑΚΟΥΡΑΤΟΥ να περάσει την πόρτα της ομάδας του Γιώργου Σαραντεα.

Η Ξένια που είναι παιδι της ΑΡΤΕΜΙΣ έζησε όλες τις ανόδους της ομάδας στην Α2 και στην Α1,παίζοντας ταυτόχρονα και στις ομάδες Κορασίδων και Νεανίδων, πρωταγωνιστώντας και κατακτώντας τα FINAL FOUR της ΕΣΠΕΔΑ φτάνοντας και στην κατάκτηση της 3ης θέσης στο Πανελλήνιο Νεανίδων.

Μετά άνοιξε τα φτερά της στα σαλόνια της Α1 με την ΑΕΚ και τον ΠΑΝΑΞΙΑΚΟ, με την περσινή χρόνια να τη βρίσκει φιναλίστ σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα απέναντι στον ΟΣΦΠ.

Το κάλεσμα του Γιώργου Σαραντέα α για την επιστροφή της, με σκοπό να ενισχύσει ιδανικά την πίσω γραμμή της ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ, ήταν μεγάλη πρόκληση και η επιστροφή της στο γνώριμο και οικείο περιβάλλον της πρώτης της ομάδας ικανοποιεί απόλυτα και τις δυο πλευρές.

Ευχόμαστε στην Ξένια να είναι υγιής και να δουλέψει με πάθος και επαγγελματισμό προκειμένου να βοηθήσει στην επίτευξη του οράματος που έχει η διοίκηση, οι προπονητές και οι αθλήτριες της ομάδας μας.

Καλώς ήρθες σπίτι σου!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ