1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-10-2014 11:50

Η Αγία Παρασκευή στα... βάσανα

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ξεκινάει η δράση και για τις ομάδες της Αγίας Παρασκευής και το ενδιαφέρον εστιάζεται στον αγώνα κυπέλλου γυναικών, ενώ την αρχή την έκαναν οι άνδρες. 

Η ανακοίνωση:

Το Σαββατοκύριακο 11 & 12 Οκτωβρίου 2014 ξεκινάνε οι αγωνιστικές υποχρεώσεις και όλων των υπολοίπων αγωνιστικών τμημάτων της Α.Ε.Α.Π.

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 11 Οκτωβρίου, στις 12:00 το μεσημέρι, στο κλειστό γυμναστήριο της Γκράβας, αρχίζει τους αγώνες της η ομάδα των ΠΑΙΔΩΝ που αντιμετωπίζει την αντίστοιχη της

ΑΕ ΓΚΡΑΒΑΣ, στην έναρξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων.

Τη "σκυτάλη" στη συνέχεια παίρνει η ομάδα των ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ, η οποία στις 15:30 υποδέχεται την ομάδα ΑΣ ΣΠΑΤΩΝ ΓΑΙΑ στο κλειστό Γυμναστήριο της Νότου, στα πλαίσια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων.

2 Αγώνες για τα τμήματά μας θα διεξαχθούν και την Κυριακή 12 Οκτωβρίου.

Στις 16:00, στο κλειστό γήπεδο του ΜΕΤΣ, η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ομάδα, στα πλαίσια του 1ου γύρου του ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ, αντιμετωπίζει την ομάδα του ΑΠΣ ΠΗΓΑΣΟΣ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Και τέλος, στις 18:15, στο κλειστό Γυμναστήριο της Νότου, η ομάδα μας των ΝΕΑΝΙΔΩΝ θα έρθει αντιμέτωπη με αυτή του ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, στα πλαίσια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων.

Να υπενθυμίσουμε οτι αρχή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων του Συλλόγου μας έκανε την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου η ομάδα των ΑΝΔΡΩΝ, η οποία στα πλαίσια του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι 2,5 ωρών έχασε στις λεπτομέρειες, από την αντίστοιχη του ΑΚ ΖΩΓΡΑΦΟΥ με 3-2 σετ, αφήνοντας όμως υποσχέσεις για μία εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.

Τέλος, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συνδημότες μας πως έχουν ήδη ξεκινήσει τα μαθήματα των Ακαδημιών για την εκμάθηση του βόλλευ σε μικρές ηλικίες και τα οποία πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη, Σάββατο & Κυριακή. Για πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με την έφορο των Ακαδημιών, Κυρία Ηλέκτρα Αντωνοπούλου στο 6946766430.

Ευχόμαστε σε όλες τις αθλήτριες και όλους τους αθλητές των αθλητικών Σωματείων, να έχουν μία ΥΓΙΗ αθλητική χρονιά, με πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια, πάντοτε μέσα σε αθλητικά πλαίσια.
Διαβάστηκε 763 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ