1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-12-2014 19:46

Οικονομικό μπλόκο στην ΕΑΛ

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Του Κ. Γκιάστα

Ένας από τους πιο ιστορικούς συλλόγους της πόλης ταλαντεύεται από τα οικονομικά προβλήματα και περνάει ιδιαίτερα δύσκολες στιγμές. Μετά το μπάσκετ που έπειτα από σχεδόν πενήντα συναπτά έτη ανέστειλε την λειτουργία του, η ΕΑΛ αποφάσισε να μην συμμετάσχει και σε έναν θεσμό του γυναικείου βόλει σε αυτόν του Κυπέλλου Ελλάδας. Αν αναλογιστούμε πως πριν μερικά χρόνια η ΕΑΛ κατάφερε να φτάσει ακόμα και στην Ευρώπη μέσα από τις διακρίσεις της στο Ελληνικό Πρωτάθλημα αλλά να συμμετάσχει ακόμα και στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου πρόκειται για μια μαύρη στιγμή στην σπουδαία ιστορία της.

«Τα οικονομικά μας είναι πολύ περιορισμένα και θεωρούμε πολυτέλεια να πάμε σε έναν θεσμό όπως το κύπελλο. Άλλωστε δεν θα ωφελούσε σε τίποτα να ταξιδεύουμε για παράδειγμα στη Βέροια για να παίξουμε έναν αγώνα τη στιγμή που θέλουμε να ανταπεξέλθουμε στις οικονομικές απαιτήσεις του πρωταθλήματος που είναι ήδη αυξημένες για μας» έλεγε χαρακτηριστικά άνθρωπος του συλλόγου στις παίκτριες εξηγώντας τους λόγους της συγκεκριμένης επιλογής.

ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΑ ΜΑΤΣ

Τέσσερις συνολικά θα είναι οι ομάδες του Νομού Λάρισας που θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση του κυπέλλου Ελλάδας. Ωστόσο παρά το γεγονός πως η Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης αρχικά είχε ανακοινώσει πως οι αγώνες θα γινόταν χθες, σήμερα και αύριο ενημέρωσε τις λαρισινές ομάδες για διάφορους λόγους πως τα ματς μεταφέρονται για την επόμενη εβδομάδα.

Έτσι Σουφλάρια – Νίκαια θα παίξουν μετά από τηλεφωνική επικοινωνία των ανθρώπων της γηπεδούχου ομάδας με την Ομοσπονδία την Τρίτη στις 9 το βράδυ. Η Ελασσόνα θα παίξει στην Λαμία την επόμενη Τετάρτη και ο Φιλαθλητικός μέσα στο Βόλο με την Αργώ την Τρίτη.

Διαβάστηκε 1049 φορές
Περισσότερα από την κατηγορία: « Οι μικροί της ΕΑΛ δίπλα στην εθνική ομάδα

2 σχόλια

  • Comment Link The Pipeliner Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου 2014 06:26 posted by The Pipeliner

    Λυπάμαι πραγματικά, ως απλός φίλαθλος της ΕΑΛ, για την εξέλιξη αυτή, αλλά φαίνεται πως το φαινόμενο της άρνησης ερασιτεχνικών ομάδων να συμμετάσχουν σε διοργανώσεις θα ενταθεί τα επόμενα χρόνια. Δεν μπορώ επίσης να φανταστώ το θα μπορέσει να ανατρέψει αυτόν το κατηφορικό δρόμο στο προσεχές μέλλον, με βάση την οικονομική κατάσταση της χώρας. Στις ΗΠΑ, οι περισσότερες ερασιτεχνικές αθλητικές δραστηριότητες είναι μέσα στις σχολικές και κολλεγιακές δραστηριότητες, και αυτό βοηθά πολύ την ανάπτυξή τους. Μήπως θα μπορούσαμε να σκεφτούμε ένα τέτοιο μοντέλο? Επίσης, μήπως είναι πολλά τα σωματεία στην Ελλάδα? Φοβάμαι πως θα έχουμε ολοένα και περισσότερα τέτοια δυάρεστα περιστατικά.

  • Comment Link Γ.Π Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου 2014 06:18 posted by Γ.Π

    ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΒΟΛΟ!ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ;Η ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΑ 'ΒΡΟΝΤΗΞΟΥΜΕ' ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ