1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
14-06-2017 20:00

«Μας αντιμετωπίζετε σαν ομάδες Β διαλογής»

Ο Φιλαθλητικός Λάρισας διαμαρτύρεται για τον αριθμό των ομάδων του βορρά που θα μπορούν να πάρουν την άνοδο στην Α2 γυναικών.
«Όλοι μας παρακολουθούμε όλες αυτές τις ημέρες με ενδιαφέρον τις διεργασίες που γίνονται για την κατανομή των ομάδων και την συγκρότηση των 2 ομίλων της νέας Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών μετά την δημιουργία της pre league. Μας λυπεί όμως το γεγονός ότι η ομοσπονδία , η οποία δείχνει καταφανέστατα ότι δεν ήταν έτοιμη να διαχειριστεί όλες αυτές τις αλλαγές στο χώρο του γυναικείου βόλεϊ, προσπαθεί με οποιοδήποτε τρόπο και με σπασμωδικές κινήσεις οι οποίες δεν έχουν καμία λογική, χωρίς ίχνος ισονομίας απέναντι στις ομάδες του Βορρά που αγωνίζονται στην Β Εθνική, σε σχέση με τον Νότο, να συγκροτήσει τους ομίλους της Α2 Εθνικής με ‘’θύματα’’ τις ομάδες του Βορρά.

Πραγματικά θα θέλαμε να μας απαντήσετε παρακαλώ:
Με ποια λογική από την ΕΟΠΕ προτάθηκε(ίσως και να αποφασίστηκε) στην συνάντηση των ομάδων της νέας Α2 που έγινε πρόσφατα , να ανεβαίνει ΜΟΝΟ μία ομάδα από όλες τις Ενώσεις του Βορρά στην Α2 ενώ από τον Νότο θα ανεβαίνουν 5 ομάδες;
Πρέπει οι ομάδες της Β΄Εθνικής του Βορρά να ‘’πληρώσουν’’ το πρόβλημα που προέκυψε με τον όμιλο της Α2 του Βορρά;
Θεωρείτε τις ομάδες του Βορρά υποδεέστερες από εκείνες του Νότου και μας αντιμετωπίζετε διαφορετικά;
Εμείς που αγωνιζόμαστε στην Β Εθνική δεν αξίζουμε την ίδια αντιμετώπιση με τις ομάδες των Εθνικών κατηγοριών;
Σεβαστείτε παρακαλώ την προσπάθεια των συλλόγων μας και αντιμετωπίστε μας με ίσους όρους και όχι σαν ομάδες Β΄διαλογής, αν πραγματικά θέλετε την ανάπτυξη για όλη την Ελλάδα. Θα προστατέψουμε τον δικό μας αγώνα επιβίωσης και τον ιδρώτα των αθλητριών μας και θα το κάνουμε με κάθε τρόπο.

Το κείμενο υπογράφουν οι σύλλογοι:
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ