1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
13-01-2017 23:47

Αγώνας παραμονής στην Αλεξανδρούπολη

Aπό τις πιο αμφίρροπες αναμετρήσεις της 13ης αγωνιστικής θα γίνει στην Αλεξανδρούπολη όπου ο Εθνικός θα υποδεχτεί τον Ηρακλή Χαλκίδας. (14/1, 19.30, Διαιτητές: Γεωργιάδης, Τζεπκινλής).
Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης με 17 βαθμούς βρίσκεται στην 8η θέση σε απόσταση 8 βαθμών από την 9η Παναχαϊκή και θέλει τη νίκη για να εξασφαλίσει κατά μεγάλο ποσοστό και την παραμονή του στην κατηγορία. Μεγάλη είναι η κινητοποίηση του ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης για να γεμίσει το «Μιχάλης Παρασκευόπουλος». Μάλιστα υπάρχει και προσφορά έκπτωσης 50% στις κάρτες διαρκείας GOLD (50 ευρώ) για τα εντός έδρας παιχνίδια του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο β΄γύρο της Volleyleague: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τις κάρτες από τα Γραφεία του Εθνικού καθημερινά 11:30 με 13:30 ή από το Κλειστό Γυμναστήριο πριν την έναρξη του κάθε αγώνα.

Ο Ηρακλής Χαλκίδας με Ρενάν και Τσαδήμα
Με δύο νέα πρόσωπα θα αγωνιστεί ο Ηρακλής Χαλκίδας στην Αλεξανδρούπολη. Ο Βραζιλιάνος πασαδόρος Πάουλο Ρενάν Μπερτασόνι θα κάνει το ντεμπούτο του, ενώ και ο λίμπερο Θεόδωρος Τσαδήμας που έφυγε από τον Παμβοχαϊκό θα πάρει τη θέση του Θάνου Παπαδημητρίου. Ο Ηρακλής Χαλκίδας με 6 βαθμούς είναι στην 10η θέση της βαθμολογίας μαζί με την Κύζικο και προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τον Παμβοχαϊκό με 3-1.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ