1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-12-2023 00:30

Γιάννης Καλμαζίδης: «Βοήθησε το… ηλεκτροσόκ που κάναμε στα κορίτσια»

Ο Γιάννης Καλμαζίδης σε δηλώσεις του για την πρόκριση θρίλερ των «πρασίνων» στους «8» του Τσάλεντζ καπ γυναικών στο χρυσό σετ στη Ρουμανία, υποστήριξε:

"Είχα πει από το πρώτο ματς ότι η ρουμάνικη ομάδα είναι πολύ αξιόλογη με δυνατές αθλήτριες και φάνηκε σήμερα στο ματς. Είναι μια ομάδα που αγωνίζεται σε ένα μεγάλο γήπεδο άσχετο

Αγωνιστικά μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι και στο πρώτο σετ προηγούμασταν με 21-17. Εκεί κάπου σε μια αν δεν είχε πολύ κόσμο και γενικά δουλεύει πολύ πάνω στο βόλεϊ. περιστροφή κολλήσαμε  και χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας και τους δώσαμε την ευκαρία να πιστέψουν στο ματς. Το αποτέλεσμα ήταν να οδηγηθούμε στο χρυσό σετ που εκεί μπαίνουν πολλά πράγματα στην εξίσωση.

Εμείς από την πλευρά μας κάναμε ένα…ηλεκτροσόκ στα κορίτσια να μπουν να πάρουν το σετ σαν να μην είχε γίνει ο αγώνας ως τότε και από την άλλη μπήκε και η δική τους ανασφάλεια και το άγχος στο ματς. Θεωρώ ότι διαχειριστήκαμε καλά το ματς στο κρίσιμο σημείο, κρατάμε το τέλος και προχωράμε»

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ