1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-01-2018 03:11

Πρωτοψάλτης: «Δυνατός και ανταγωνιστικός ο ΠΑΟΚ»

Ο διεθνής Θανάσης Πρωτοψάλτης που ήταν από τους πρωταγωνιστές της νίκης-ανατροπής της Φριντρισχάφεν κόντρα στον ΠΑΟΚ υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου:



«Έναν αγώνα μπορούμε να τον ελέγχουμε είτε είμαστε πίσω, είτε μπροστά στο σκορ. Είμαστε 12 παίκτες που παίζουμε έξυπνα και κρατάμε το παιχνίδι μας σε μεγάλη διάρκεια. Δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά μετά το τρίτο σετ κάναμε λιγότερα λάθη.»

Για την απόδοση του ΠΑΟΚ και την παρουσία Ούσικοφ σχολίασε:

«Εγώ το περίμενα. Οι περισσότεροι είναι στην εθνική ομάδα. Ο Βάλκιερς το καλοκαίρι πήγε καλά με την εθνική Βελγίου. Ξέρω ότι ήταν φορμαρισμένοι. Ο διαγώνιος μπορεί να ήρθε πριν τρεις μέρες, αλλά έπαιξε καλά και αυτό ήταν περίεργο για εμάς. Έδειξε όμως ότι μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ που είναι μία καλή και ανταγωνιστική ομάδα και νιώθω ωραία που έχει Έλληνες παίκτες στο ρόστερ του και καταφέρνει να πρωταγωνιστεί".

Όσον αφορά τις πιθανότητες για πρόκριση του ΠΑΟΚ:

"Πιστεύω πως έχει. Στην Τουρκία έπαιξε καλά και είχε την ευκαιρία να πάρει βαθμό. Αυτό έβλεπα, ότι μπορεί να χτυπήσει τους Τούρκους και την Σασταμάλα σίγουρα. Είναι μία ομάδα σταθερή, οπότε γιατί όχι;"

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ