1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-12-2023 23:51

Καστελάνι - Γκουσταβάο: «Να ελέγξουμε τις αδυναμίες μας και να δουλέψουμε πάνω σε αυτές»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Ντανιέλ Καστελάνι δήλωσε για  την 'ηττα απο την Τουρκική ομάδα:

 «Ήταν ένα παράξενο παιχνίδι, με καλά και κακά συναισθήματα. Για μεγάλο χρονικό διάστημα παίξαμε πολύ καλά, απέναντι σε μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, με εκπληκτικό σερβίς. Επίσης, οι ακραίοι επιθετικοί τους είναι τόσο δυνατοί και υψηλής ποιότητας, αλλά κάναμε κάποια καλά πράγματα. Το σέρβις ήταν καλό, κάναμε κάποια καλά σέρβις. Σε κάποιες στιγμές στο παιχνίδι παίξαμε, πραγματικά, πολύ καλά. Πρέπει να ελέγξουμε τα αδύνατα σημεία μας και να δουλέψουμε πάνω σε αυτά για τη συνέχεια».

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός του Ολυμπιακού Γκουστάβο Μπονάτο τόνισε: «Το ματς ήταν δύσκολο, το γνωρίζαμε, γιατί η αντίπαλη ομάδα είναι πολύ δυνατή. Ωστόσο, παρά κάποια λάθη που είχαμε στην υποδοχή, γιατί ο αντίπαλος είχε πολύ δυνατό σερβίς, νομίζω είχε καλό πρόσωπο. Το ματς ήταν κλειστό, αλλά έτσι είναι το βόλεϊ. Προσπαθήσαμε αρκετά στο σπίτι μας, θέλαμε να παίξουμε καλύτερα από το προηγούμενο παιχνίδι. Τώρα, κοιτάμε μπροστά, το επόμενο παιχνίδι μας, που είναι με τον Παναθηναϊκό, το Σάββατο».

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ