1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-01-2024 23:02

Καστελάνι-Τράβιτσα: «Παλέψαμε για την πρόκριση απέναντι σε μια ομάδα που έκανε το τέλειο παιχνίδι»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Ντανιέλ Καστελάνι δήλωσε για την ήττα στην Τουρκία:

«Απόψε, η Ζιράτ είχε ένα καταπληκτικό παιχνίδι, πολύ υψηλού επιπέδου. Ήταν πάρα πολύ καλοί στο σέρβις, με μεγάλη ποικιλία στα χτυπήματα τους, κάτι που πιστεύω, ότι ήταν και το κλειδί του αγώνα. Οσο για εμάς, δεν έχει σημασία το σκορ.

Παλέψαμε με ομαδικό πνεύμα απέναντι σε μια ομάδα, που έπαιζε το τέλειο παιχνίδι, κάτι που ήταν πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσουμε. Εμείς, συνεχίζουμε στο πλάνο μας, με το δικό μας στυλ και ύφος παιχνιδιού».

Ο πασαδόρος του Ολυμπιακού Ντράγκαν Τράβιτσα τόνισε: «Φυσικά και είμαστε στεναχωρημένοι, αλλά βρήκαμε απέναντι μας μια ομάδα που έπαιξε ένα καταπληκτικό παιχνίδι, σε όλους τους τομείς του αγώνα, στην υποδοχή, στο σερβίς, στο μπλοκ.

Ήταν πολύ δύσκολο να βρούμε το παιχνίδι μας, πρέπει να τους συγχαρούμε, το αξίζουν. Όσον αφορά στην παρουσία μας στην διοργάνωση, νομίζω οτι αφήσαμε το στίγμα μας, παίξαμε σε αγώνες υψηλού επιπέδου. Κάποιες στιγμές μπορούσαμε να ανταποκριθούμε καλύτερα, κάποιες άλλες όμως όχι. Το Champions League τελείωσε για εμάς, συνεχίζουμε για τους υπόλοιπους στόχους που έχουμε».


Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ