1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-09-2016 18:05

ΕΚΛΟΓΕΣ 2016: Σαν πρόβατα...

Ένταση επικρατεί κατά τη ψηφοφορία, αφού η ΕΟΠΕ δεν μερίμνησε να δοθούν αριθμοί προτεραιότητας στους ψηφοφόρους ή να φωνάζει ανά Ένωση(ξεκινώντας από τις ακριτικές περιοχές και τα νησιά) τους εκλέκτορες.



Και φυσικά υπεύθυνοι δεν είναι η δικαστική αντιπρόσωπος , ούτε η επιτροπή, αλλά αυτοί που διοργάνωσαν τις εκλογές, που όφειλαν να σεβαστούν τους εκπροσώπους των σωματείων και να μη τους αναγκάζουν να κάθονται επί μια ώρα στην ουρά, λες και είναι πρόβατα.

Για να καταλάβετε το επίπεδο της ανοργανωσιάς , οι ψηφοφόροι κάθονται στην ουρά, ενώ ουδείς φρόντισε να κλείσει την διπλανή πόρτα, απ όπου μπουκάρουν οι ... έξυπνοι και παίρνουν τη σειρά των άλλων.

Και φυσικά η δικαιολογία στελέχους της ΕΟΠΕ "Πάντα έτσι γινόταν" δεν ευσταθεί και είναι τουλάχιστον δείγμα της προχειρότητας και της ασέβειας προς τους εκλέκτορες. Η σειρά προτεραιότητας(ανά Ένωση) μπορούσε να δοθεί με χαρτάκι, την ώρα της προσέλευσης και της εγγραφής τους.

Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα τις φωνές και τις απειλές...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ