1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-09-2016 19:48

Φλώρος: «Καλή η παρουσία μας, άθλιο ξεκίνημα στο τέταρτο σετ»

Την προσπάθεια των αθλητριών του, συνολικά στο τουρνουά στο Μπρνο, εξήρε ο Τάκης Φλώρος, με την ολοκλήρωση του αγώνα με τη Σλοβενία. Στάθηκε στη διάθεσή τους να καταβάλλουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους, καθορίζοντας, παράλληλα, τη… γραμμή της Εθνικής στο τουρνουά που ακολουθεί, στο Μάριμπορ.


«Παίζουμε για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, με καλύτερες ομάδες. Κάτι που το επισημάναμε από την αρχή. Προσπαθούμε να διεκδικούμε τα παιχνίδια, πιστεύω ότι ήμασταν και σήμερα στο ματς, όπως ήμασταν και χθες. Αν αφαιρέσουμε το τέταρτο σετ, στο οποίο κάναμε άθλιο ξεκίνημα, ήταν καλή η παρουσία μας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Παίξαμε, εσχάτως, άλλες δύο φορές με τη Σλοβενία και χάσαμε από 3-0. Σήμερα κάναμε ένα βήμα, πήραμε ένα σετ, αλλά έπρεπε να κρατήσουμε καλύτερα το τέταρτο», τόνισε, αρχικά, ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Κάνοντας το «ταμείο» των τριών αναμετρήσεων στην Τσεχία, ο κ. Φλώρος ανέφερε: «Θεωρώ πως, αυτήν τη στιγμή, τα παιδιά που ήταν εδώ, έδωσαν ό,τι καλύτερο μπορούσαν για να έχουμε μια αξιοπρεπή εμφάνιση. Στο Μάριμπορ, δυστυχώς, δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση για τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Μπορούμε και θέλουμε, όμως, να είμαστε ανταγωνιστικοί».

4 σχόλια

  • Comment Link nikP Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016 11:09 posted by nikP

    @ Pao29

    Τι εννοείς? Κανείς δεν μπορεί να υποχρεώσει αθλητή να παίξει καλά. Δεν φταίνε οι απουσίες, το είπες και μόνος σου σε άλλο πόστ. Η προετοιμασία είναι της πλάκας και στέλνονται οι αθλητές και οι αθλήτριες σαν πρόβατα επι σφαγή. Καθόλου ωραίο..

  • Comment Link Pao29 Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016 06:10 posted by Pao29

    Παλι καλα που ανελαβε;;;και τι εγινε ;;;διασυρθηκαμε παλι και φσνηκε ποσο γυμνη και αδυναμη ειναι η εοπε στο να κουμανταρει τις παικτριες...οταν εγραφα οτι οι μαγκιες του μαυροματη περιοριζονται σε λεξεις και οχι σε πραξεις χλευαζαν καποιοι γλυφτες ...για μενα καλυτερα να εκαναν οι παικτριες προετοιμασια με τις ομαδες τους και με τον καφετζη η τον κουλουρα να πηγαιναν να παιξουν...ετσι και λεφτα θα γλυτωναμε αλλα και δικαολογιες θα ειχαμε...σωπα ρε μαγκα...ηρωας ο φλωρος...τι ειπε το ατομο...ρε ξερεις ποσο καιρο κανουν προετοιμασια;;;αυτες οι κλησεις στη εθνικη πως γινονται;;;βλεπουν οραμαρα;διαβαζουν φλυτζανι η μασανε φυλλα κανελας;;;χαχαχαχαχαχα κλειστε τοοοοοοοοοοο

  • Comment Link nikP Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2016 20:58 posted by nikP

    @ Panosvy
    Τι σου φταίει ο Φλώρος βρε συ? Μείνανε χωρίς προπονητή και ο Φλώρος ήταν ο μόνος διαθέσιμος. Κατα μία έννοια, πάλι καλά που ανέλαβε ο άνθρωπος.

  • Comment Link Panosvy Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2016 19:28 posted by Panosvy

    Καλη η πσρουσια με τρεις ηττες.... Φλωρε κανε καπου αλλου τα τελευταια ενσημα.Ημσρτον.....

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ