1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-09-2016 19:16

Η απάντηση του Βασιλαντωνάκη

Με αφορμή την χθεσινή συνέντευξη  του ομοσπονδιακού τεχνικού, Τάκη Φλώρου, στο sdna.gr, ο πατέρας της Ανθής Βασιλαντωνάκη, Πέτρος, παρουσιάζει τα γεγονότα από την δική του σκοπιά.

 


Αναλυτικά:

Πραγματικά λυπάμαι που βρίσκομαι στη θέση να γράψω το παρακάτω κείμενο που δεν έχει καμία διάθεση απολογίας αλλά το έγραψα επειδή η λάσπη πέφτει βροχή τελευταία ακόμη και από τη σελίδα σας, και μάλιστα χωρίς καμία διάθεση να ρωτήσετε και τις αθλήτριες που έλειψαν, για ποιό λόγο δεν πήγαν στην Εθνική.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας λοιπόν αλλά και για να μη δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις αποφάσισα να πω τα πράγματα όπως έγιναν πραγματικά όσον αφορά την κόρη μου Ανθή Βασιλαντωνάκη

Στη συγκέντρωση της εθνικής τον Αύγουστο η Ανθή έδωσε κανονικά το παρών στη Θεσσαλονίκη. Έπειτα απο μια εβδομάδα ένιωσε ενοχλήσεις σε παλιό τραυματισμό που είχε στους κοιλιακούς και σταμάτησε να προπονείται περίπου στις 26/8 ενω ζήτησε να την δει ο γιατρός της εθνικής. Αυτό τελικά έγινε στις 2/9, μέχρι τότε δεν έκανε προπονήσεις ( κάτι που μάλλον ο κ. Φλώρος το αντιλήφθηκε στις 11/9 και δεν πρόλαβε να ετοιμάσει την ομάδα χωρίς την Ανθή όπως λέει). Στις 3/9 Σάββατο έκανε και μαγνητική και το πρόβλημα στους κοιλιακούς επιβεβαιώθηκε, ενημερώθηκε η ΕΟΠΕ και ο κ Φλώρος υποθέτω, και η Ανθή συνέχισε την φυσιοθεραπεία και φαρμακευτική αγωγή για 10 ημέρες ακόμη στην Ιταλία.

Στις 16 του μηνός έπαιξε σε φιλικό με ομάδα Α2 για δύο σετ και σε καμία περίπτωση δεν ήταν έτοιμη για συνεχόμενους αγώνες πρόκρισης. ( το Ιταλικό πρωτάθλημα αρχίζει στις 16/10, οπότε ας ενημερώσει κάποιος τον κ Φλώρο και γι αυτό) Εννοείται οτι για όλες τις παραπάνω ημερομηνίες που αναφέρω υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία.

Η Ανθή δεν ήθελε να κάνει καμία δήλωση ή ανακοίνωση αλλά όλα έχουν τα οριά τους. Όποτε κλήθηκε στις εθνικές ομάδες έδωσε το παρών, έχει αγωνιστεί σε τουρνουά πρόκρισης νεανίδων με νάρθηκα και ραγισμένο δάχτυλο. Για το αν οι αθλήτριες σέβονται τα χρήματα του Ελληνικού λαού ο κ Φλώρος ξέρει πολύ καλά ότι τόσα χρόνια τώρα δεν έχουν πάρει, ούτε έχουν ζητήσει ούτε καν ένα ζευγάρι επιγονατίδες.

Σε μια ήττα όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης, και δεν είναι δίκαιο, ούτε και για τις κοπέλες που ήταν εκεί και προσπάθησαν, ο ομοσπονδιακός προπονητής να προσπαθεί φορτώσει το μερίδιο που του αναλογεί στις απουσίες.

7 σχόλια

  • Comment Link TAFOS TOU INDOU Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2016 14:36 posted by TAFOS TOU INDOU

    Λίγα τα λόγια σας και για την Ανθούλα και για τον Κύριο Πέτρο τον πατέρα της ο οποίος υπήρξε και παλιός καλαθοσφαιριστής άρα ξέρει από αθλητισμό δεν είναι ουρανοκατέβατος, και είναι Κύριος με Κ κεφαλαίο,σοβαρός,λιτός και αξιοπρεπέστατος ερχότανε και έπαιρνε την Ανθούλα από τις προπονήσεις η οποία τίμησε την φανέλα με το Τριφύλλι και είχε κάνει και μια κηδεία στις γαυρίνες ένα αξέχαστο βράδυ μιας Κυριακής στο ελληνικό πρωτάθλημα πριν φύγει για Ιταλία, η μοναδική πλήρης σε όλα της Ελληνίδα βολλειμπολίστρια, ίσως ο Τάκης ο Φλώρος να μην ήξερε το πρόβλημα της αλλά οι υπόλοιπες γιατί αγνόησαν την Εθνική?

  • Comment Link pao29 Σάββατο, 01 Οκτωβρίου 2016 08:38 posted by pao29

    posted by lover boy...περιμενω τον πατερα που εχει κανει κοπους και θυσιες για να φτασει η μικρη εως εδω να μιλησει και να πει πολλα περισσοτερα...φλωρε μυρωδια δεν ειδα καμμια δηλωση για καλμαζιδη που παρατησε την εθνικη και εφυγε αφου πρωτα μας διεσυρε και η πορτογαλια...και μετα σας φταιει κομπλεξικοι η ανθη...και καλα εκανε και για μενα δεν θα επρεπε να δεχθει να ξαναπαιξει εθνικη...πια εθνικη τωρα,με καλμαζιδη -φλωρο-μαυροματη...χαχαχαχχαχα ρε για γελια ειστε ....σας εφαγε η ζηλια για την προοδο της...τι ασχολεισαι ρε πετρο με τους τελειωμενους καφενοβιους...

  • Comment Link GeorgeLLL Σάββατο, 01 Οκτωβρίου 2016 07:52 posted by GeorgeLLL

    Παρατηρώ τα σχόλια ορισμένων καλοπροαίρετων σε εισαγωγικά και λυπάμαι για αυτούς γιατί είτε εγκάθετοι είναι είτε ηλίθιοι. Γνωρίζω χρόνια τον Βασιλαντωνάκη. Είναι ανθρωπος με ήθος και ακεραιότητα που δεν την βρίσκει εύκολα κανείς σήμερα. Θεωρώ λοιπόν ότι τα σχόλια αυτά όπως έγραψα και παραπάνω είτε είτε εκ του πονηρού είτε από βλακεία. Ασ συνέλθουν οριμένοι και ας μην ψάνουν να βρούν γωνία στα δεκάρικα. Δεν υπάρχει!

  • Comment Link lover boy Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016 20:24 posted by lover boy

    καλώς τον και ας άργησε! Προφανως νομίζει οτι κάποιοι μασάνε κουτόχορτο και οτι κάποιοι-ες ειναι υπεράνω. Δεν καταλαβαινει οτι πλεον εχει εκτεθεί και συντομα θα παρει στο λαιμο του και τη μικρή.

  • Comment Link pao29 Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016 20:21 posted by pao29

    μπραβο στο πετρο που βγηκε και μιλησε αλλα δυστυχως ειπε πολυ λιγα...επρεπε να πει περισσοτερα για το θεμα εθνικης...με λεφτα φορολογουμενου στηθηκε η εθνικη οταν πηραν τον καλμαζιδη αλλα αυτος τις παρατησε για να παει στο παοκ...εκει δεν υπαρχει προβλημα;;;γιατι εγραψε το σαιτ για τιμωρια οσων δεν πανε εθνικη...για αυτον που εφυγε ξαφνικα δεν εχει τιμωρια;;;και στο τελος δεν καταλαβαινω γιατι με το ζορι να παει καποια εθνικη...ηπχ γιατι η γιακουμη τοσα χρονια δεν παιζει εθνικη;;;πετρο πες και τα υπολοιπα για να μαθουμε τι ακριβως συμβαινει...καλα κανεις και μιλας για το κοριτσι γιατι εσυ εχεις ματωσει για να φτασει εδω η ανθη...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ