1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-10-2015 14:59

Η Αρτα με την Πρέβεζα στον τελικό

Για 3η συνεχόμενη χρονιά οι άνδρες της Άρτας θα βρεθεί στον τελικό του Κυπέλλου, αφού νίκησε τον Κωστή Παλαμά -ομάδα που επαναδραστηριοποιήθηκε μετά από 5 χρόνια- με 3-0 σετ.
Στον τελικό θα αντιμετωπίσουν τον Α.Ο. Πρέβεζας που εξίσου εύκολα με, νίκησε 3-0 τον Α.Γ.Σ.Ι. στα Γιάννενα. Ταυτόχρονα οι δύο φιναλίστ του τελικού θα μπουν στην κλήρωση με όλες τις ομάδες της Α2, αφού με βάση την προκήρυξη της Ε.Ο.ΠΕ. προκριθήκανε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Χωρίς να πιάσει την μεγάλη απόδοση, αλλά ανώτερη πάνω στο φιλέ σε επίθεση- μπλοκ η ομάδα της Άρτας στα δύο πρώτα σετ δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και με 18-25, 16-25 προηγήθηκε 0-2. Ο Σαλεμής οργάνωσε και μοίρασε σωστά το παιχνίδι με αποτέλεσμα η επίθεσή να τελειώνει όλες τις φάσεις, με μόνο αρνητικό τα πολλά χαμένα σέρβις.

Στο 3ο σετ η χαλάρωση σε συνδυασμό με την άνοδο της γηπεδούχου ομάδος μέχρι τα μισά έκανε το σετ ντέρμπι. Το time-out του προπονητή Αποστόλη Πορτοβάρα στο 15-15 λειτούργησε ευεργετικά και ανεβάζοντας αμέσως στροφές, η Άρτα ξεφύγε 6 πόντους 16-22, κερδίζοντας τελικά το σετ 20-25 και το παιχνίδι με 3-0 σετ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ