1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-02-2022 21:06

Δεληκώστας: «Πρώτος στόχος η σωτηρία αλλά και το κύπελλο μας ενδιαφέρει»

Στους «8» του Κυπέλλου  προκρίθηκε η ομάδα του ΟΦΗ  μια ιστορική επιτυχία και πλέον θα περιμένει την κλήρωση, για να μάθει τον αντίπαλο της, στην επόμενη φάση.

«Με μια καλή κλήρωση στο Κύπελλο, μπορεί να πετύχουμε μια διάκριση. O κύριος στόχος μας παραμένει η σωτηρία, αλλά και το Κύπελλο είναι κάτι που μας ενδιαφέρει» τονίζει ο προπονητής του ΟΦΗ, Κώστας Δεληκώστας, ο οποίος έμεινε ικανοποιημένος απο την σοβαρότητα που έδειξαν οι παίκτες του, στο παιχνίδι με τη Σκύδρα και την πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο ΟΦΗ προκρίθηκε στους 8 με τη νίκη με 1-3 σετ, επί της αξιόλογης ομάδας του Αριστοτέλη Σκύδρας, εμφανίζοντας σοβαρό πρόσωπο στο παιχνίδι.

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Κώστας Δεληκώστας, ανέφερε για το παιχνίδι ότι «αν βάλουμε τους παίκτες ατομικά, η ομάδα της Σκύδρας είναι ποιοτική και έμπειρη ομάδα. Τους εύχομαι να ανέβουν στην Α1. Βλέπω το γήπεδο γεμίζει και αυτό είναι καλό για αυτούς. Το Κύπελλο είναι ένας στόχος. Το σερβις μας έδωσε τη νίκη. Η ομάδα της Βέροιας, θα τη δούμε όταν θα την αντιμετωπίσουμε».

Ο κεντρικός του ΟΦΗ, Βαγγέλης Βαϊόπουλος, απο τους κορυφαίους της κρητικής ομάδας, τόνισε πως «συγχαρητήρια στην ομάδα μου και τον Αριστοτέλη Σκύδρας. Του εύχομαι την άνοδο. Ξέραμε ότι έπρεπε να είμαστε σοβαροί για να κερδίσουμε. Στο πρώτο σετ ήμασταν νευρικοί αλλά στη συνέχεια πήραμε το πάνω χέρι και κερδίσαμε. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη νίκη».

Ευχαριστίες ΟΦΗ για την φιλοξενία«

Το ΤΑΑ ΟΦΗ ΒΟΛΕΙ με ανακοίνωση του, ευχαριστεί τον Αριστοτέλη Σκύδρας για την άψογη φιλοξενία στην ομάδα μας, στο μεταξύ μας παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδος.Εύχεται στην ομάδα της Σκύδρας καλή επιτυχία στο υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου και καλή τύχη στην προσπάθεια που κάνει για να ανέβει στην Volley League.

Με το καλό να ανταμώσουμε του χρόνου στην μεγάλη κατηγορία και να μπορέσουμε και εμείς να ανταποδώσουμε την εξαιρετική φιλοξενία.Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο του αγώνα, ο Αριστοτέλης Σκύδρας, τίμησε το Γενικό Αρχηγό του ΟΦΗ, Δημήτρη Ζλατιλίδη, ο οποίος είχε περάσει ως παίκτης απο την ομάδα της Σκύδρας.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ