1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-03-2024 01:16

Συγκινημένος ο Σάκης Ψάρρας: Παλέψαμε σαν θηρία

Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας με βουρκωμένα μάτια έκανε τις δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα δίνοντας συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, στους παίκτες του και στους συνεργάτες του:

 

«Κανονικά θα έπρεπε να είμαι χαρούμενος με αυτά που έχουμε κάνει εφέτος αλλά είμαι πολύ στεναχωρημένος για την ήττα στον τελικό του κυπέλλου και με τον τρόπο που είδατε. Παίξαμε καταπληκτικό βόλεϊ, αγωνιστήκαμε σαν θηρία, απέναντι σε μία τεράστια ομάδα, με μεγάλο μπάτζετ, με ιστορία, με τίτλους, με μεγάλους αθλητές. Νίκησαν οριακά αυτόν τον τελικό. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Συγχαρητήρια όμως και στους παίκτες μου, στα παιδιά μου, στους συνεργάτες μου, σε όλο τον οργανισμό του Μίλωνα. Το χειροκρότημα του κόσμου εδώ στη Λάρισα ήταν η καλύτερη ανταμοιβή για τους παίκτες μου και όλη την ομάδα. Μόνο που λέτε πως ήμασταν ισάξιοι απέναντι στον Ολυμπιακό είναι μεγάλη ιστορία. Κλείνει ένας κύκλος για αυτή την ομάδα. Θα ανοίξει ένας νέος κύκλος από αύριο. Κλείσαμε με την πρώτη μας παρουσία σε τελικό, 3η θέση στο πρωτάθλημα και 5η θέση στην Ευρώπη. Ευχαριστώ τους αθλητές μου, τους συνεργάτες μου Παναγιώτη Γεωργούτσο, Ηλία Λάππα, Βασίλη Μηνούδη, Γιάννη Στυλιανού, Αριστοτέλη Γεωργόπουλο, Ηλία Νανόπουλο, Κώστα Ασημακόπουλο και όλη τη διοίκηση που με στηρίζει. Ευχαριστώ κυρίως τον άνθρωπο της ζωής μου που με στηρίζει. Δε μπορέσαμε να πάρουμε το κύπελλο. Θα το προσπαθήσουμε στο μέλλον».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ