1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-06-2023 12:22

Θλίψη στο Κυπριακό και Ελληνικό βόλεϊ, «έφυγε» ο Μιχάλης Κρασιάς

Στο πένθος βυθίστηκε το Κυπριακό και το Ελληνικό βόλεϊ, καθώς τα ξημερώματα της Τρίτης 20 Ιουνίου «έφυγε» από την ζωή ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Μιχάλης Κρασιάς.

Ο δρ. Μιχάλης Κρασιάς τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με την επάρατη νόσο και «έφυγε» σε ηλικία 64 ετών.


Ο δρ. Μιχάλης Κρασιάς διετέλεσε πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πανεπιστημιακού Αθλητισμού, Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής. Υπήρξε επίσης Γενικός Γραμματέας της Κυπριακής Ομοσπονδίας Χάντμπολ, Πρόεδρος του Αθλητικού Πανεπιστημιακού Ομίλου Κύπρου, Τεχνικός Σύμβουλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Πανεπιστημιακού Αθλητισμού, Αντιπρόεδρος της Ιπποδρομιακής Αρχής Κύπρου, Πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Δρομώνων Ίππων Κύπρου, Πρόεδρος Οργανωτικών Επιτροπών Παγκόσμιων και Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων, Συντονιστής των Αγώνων Μικρών Κρατών Ευρώπης (Κύπρος, 2009), αρχηγός αποστολής σε Παγκόσμιες Πανεπιστημιάδες, Μεσογειακούς αγώνες, Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα.

Σαν αθλητής αγωνίστηκε στις ομάδες βόλεϊ του ΑΠΟΕΛ, του Πανιωνίου, της Ολυμπιάδας Νεαπόλεως, του Αχιλλέα Καϊμακλίου.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023 και ώρα 11:00 π.μ. στον ιερό ναό της Του Θεού Σοφίας στο Στρόβολο. Η οικογένεια του θα δέχεται συλλυπητήρια στην εκκλησία από τις 10:00 π.μ., αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές στον ΠΑΣΥΚΑΦ και στο Χριστιανικό Σύνδεσμο Γυναικών της Εκκλησίας Αγίας Σοφίας Στροβόλου (για άπορες οικογένειες).

Η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Αγίου Δομετίου, στον παλιό δρόμο Ανθούπολης - Αγίων Τριμιθιάς.

Το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και ο πρόεδρος Γιώργος Καραμπέτσος εκφράζουν τα βαθιά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του δρ. Μιχάλη Κρασιά.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ