1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-05-2017 12:47

Κονόμι: «Τιμή να αγωνίζεσαι για την Εθνική»

Η Αρέτα Κονόμι μετά από πολλά χρόνια, φέτος έβγαλε την ελληνική ταυτότητα και ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Ρούσης της έστειλε προσκλητήριο για την Εθνική ομάδα. Χθες 22 Μαΐου έστω και σε φιλικό παιχνίδι η λίμπερο του Ολυμπιακού έκανε την πρώτη της εμφάνιση με τα γαλανόλευκα στη νίκη της Ελλάδας με 3-1 επί της Ρουμανίας.

Το volleynews.gr επικοινώνησε με την κορυφαία ελληνίδα λίμπερο και μίλησε για την πρώτη της παρουσία στην Εθνική αλλά και για την μέχρι στιγμής προετοιμασία της ομάδας στη Λακωνία.

«Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα να συμμετέχεις με την Εθνική ομάδα. Είναι τιμή για κάθε αθλητή και χαίρομαι που είμαι και εγώ φέτος μαζί με τις υπόλοιπες συμπαίκτριες μου στην ομάδα. Απέναντι στη Ρουμανία ήταν το πρώτο φιλικό τεστ και το περάσαμε θεωρώ με επιτυχία. Έχουμε άλλα δύο φιλικά μπροστά μας με την ίδια ομάδα και θέλουμε να τα περάσουμε και αυτά με θετικό πρόσημο. Είμαστε ακόμα στο στάδιο προετοιμασίας και θέλουμε χρόνο μεταξύ μας για να δέσει η ομάδα καλύτερα».

Σίγουρα στην γρήγορη προσαρμογή της στην Εθνική βοήθησαν και οι συμπαίκτριες της στον Ολυμπιακό: «Σίγουρα με βοηθάει ότι με αρκετές αθλήτριες είμαστε συμπαίκτριες και στον Ολυμπιακό, αλλά γνωριζόμαστε όλες μεταξύ μας και έχουμε πολύ καλές σχέσεις, οπότε ήταν πολύ εύκολο για μένα να ενταχθώ».

Τέλος η Κονόμι σχολίασε την μέχρι στιγμής προετοιμασία της Εθνικής: «Τις δύο βδομάδες που είμαστε εδώ δουλεύουμε όλες πολύ σκληρά. Δεν ξέρω πως ήταν τις προηγούμενες χρονιές η προετοιμασία γιατί δεν ήμουν αλλά εδώ στη Λακωνία που βρισκόμαστε άπαντες μας έχουν αγκαλιάσει. Όλα είναι πάρα πολύ οργανωμένα, όλοι όσοι ασχολούνται προσπαθούν να μην μας λείπει κάτι και μας τα παρέχουν όλα».

3 σχόλια

  • Comment Link Damian Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017 10:47 posted by Damian

    "'Όχι μόνο ατάκες, οφείλουν ενημέρωση, δεν είναι πολιτικοί αλλά προπονητές της Εθνικής ομάδας""
    Αυτα ειπώθηκαν σε καποιο site
    σχολιάζοντας τις απόψεις των προπονητών των εθνικών ομαδων ,γενικότερα .
    Ποιοί;;;;Αυτοί που βρίσκουνε μπαλα βολλευ στο δρομο και την παραδίδουν στην αστυνομία...

  • Comment Link κωσταςπ. Τρίτη, 23 Μαΐου 2017 21:03 posted by κωσταςπ.

    Τα αλλα ματς που εχουν να δωσουν να τις πατε στην σαλαμινα στο περαμα που εχει και φρεσκο ψαρι να αναπνευσουν θαλασσια αυρα μηπως και βελτιωθουν στα αποτελεσματαπου εχουν.

  • Comment Link pao29 Τρίτη, 23 Μαΐου 2017 11:46 posted by pao29

    η σκαλα εχει πολλες πορτοκαλιες...ρουσση να δινεις πολλους χυμους στα κοριτσια...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ