1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-09-2014 22:10

Η ομάδα επιστρέφει, οι οπαδοί όχι

Η Ταϊλάνδη δεν κατάφερε να προκριθεί στον δεύτερο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος γυναικών που διεξάγεται στην Ιταλία και πήρε τον μακρύ δρόμο για τον γυρισμό.
 

 Οι φίλοι της ομάδας, την υποστήριξαν παθιασμένα. Τραγουδούσαν ντυμένοι στα χρώματα της χώρας και ανεμίζοντας τις σημαίες τους στον ουρανό της ΠάραΟλύμπια της Βερόνα. «Ήρθα από το Κούνεο, που βρίσκεται 400 χιλιόμετρα μακριά από τη Βερόνα. Ήρθα αποκλειστικά για να δω την ομάδα μου. Την αγαπώ και είναι το καμάρι μας», είπε μία οπαδός μιλώντας σε υψηλούς τόνους και συνέχισε. «Κόσμος έρχεται από όλη τη βόρεια Ιταλία και ο φίλος μου από το Αμβούργο. Πήρε μια εβδομάδα άδεια από την δουλειά του και μπήκα στο αεροπλάνο για να έρθει. Ήρθαμε εδώ με το προξενείο».

Η πρόξενος κ. Πενπράπα Βόνγκοβιτ εξήγησε την διαδικασία: «Εξασφαλίσαμε μια ειδική προσφορά για τους συμπατριώτες μας που ζουν στο εξωτερικό. Η όμορφη πατρίδα μας είναι μακριά και αυτή είναι η στιγμή που πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε ενωμένοι. Δεν ήρθαμε εδώ για να μόνο για να δούμε τους αγώνες. Επειδή ξέραμε ότι η Ταϊλάνδη θα παίξει στην Ιταλία, πήραμε μια σειρά από πρωτοβουλίες μέσω των προξενείων στην Ιταλία και την Ευρώπη. Οργανώσαμε τα ταξίδια τους στη Βερόνα και την διαμονή τους σε ξενοδοχεία»

Η πρεσβεία τύπωσε ακόμα και ειδικά μπλουζάκια για την περίσταση και προσέφερε λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα των οπαδών. Επίσης οργάνωσε ένα ταϊλανδέζικο δείπνο σε ένα προσωρινά τροποποιημένο ιταλικό εστιατόριο, όπου οι οπαδοί έφεραν φαγητό για ένα πάρτι προς τιμήν της ομάδας.

«Δημιουργήσαμε και μια... κινητή μονάδα στο προξενείο μας στη Βερόνα όπου παρέχουμε όλες τις υπηρεσίες που έχουμε και στη Ρώμη» Η υποστήριξη της ομάδας δεν μειώθηκε παρά τον αποκλεισμό. «Οι Ταϊλανδοί όπως και οι αθλητές είναι μικροί. Μπορείτε να το δείτε αυτό. Όμως έχουν σπουδαία καρδιά», δήλωσε η Βόνγκοβιτ.

Και για του λόγου το αληθές, ο προπονητής των ΗΠΑ, Κίραλι χρησιμοποίησε τις ίδιες λέξεις για α περιγράψει την Ασιατική ομάδα, μετά το μεταξύ τους παιχνίδι.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ