1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-06-2017 14:52

Οι αστέρες που απουσιάζουν από το World League

Μετά από μία εξαντλητική σεζόν, αρκετοί αστέρες του Παγκοσμίου βόλεϊ αποφάσισαν να μην ενισχύσουν την Εθνική τους ομάδα στο φετινό World League.
Μερικοί από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου δεν θα βρεθούν στην ετήσια γιορτή του βόλεϊ και ο λόγος είναι κυρίως λόγω ανάγκης για ξεκούραση παρά λόγω τραυματισμών.

Το μεγαλύτερο... απουσιολόγιο το έχει αναμφίβολα η Ρωσία. Σχεδόν ολοκλήρη η βασική της εξάδα δεν βρίσκεται στη διάθεση του Βλάντιμιρ Αλέκνο, καθώς παίκτες όπως ο Μουσέρσκι, Σπιρίντονοφ, Μιχαΐλοφ, Βόλβιτς, Γκρανκίν βρίσκονται εκτός Εθνικής!

Οι Ηνωμένες Πολιτείες αγωνίζονται χωρίς το μεγάλο τους αστέρι Mατ Άντερσον, ενώ απόντες είναι και οι Ντέιβιντ Λι, Μαξ Χολτ και Άαρον Ράσελ.

Απουσίες έχει και η Ιταλία καθώς δεν έχει στη διάθεση της τους δύο καλύτερους ακραίους της Ιβάν Ζάιτσεφ, Οσμάνι Χουαντορένα.

Αυτοί είναι ορισμένοι από τους πολλούς παίκτες που αποφάσισαν να ξεκουραστούν το καλοκαίρι του 2017 και το ερώτημα που υπάρχει είναι το εξής. Μήπως το βόλεϊ έχει πολλές διοργανώσεις κατά την διάρκεια της χρονιάς και οι παίκτες δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ