1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
23-03-2014 00:04

Τζούριτς:«Μόνο ο τελικός στο μυαλό μου»

Στο μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ αγωνίζεται αύριο ο Δημήτρης Τζούριτς, ο οποίος βγήκε νικητής στον ημιτελικό με αντίπαλο το φίλο του Ντίμα Φιλίποφ. Οι δυο τους μίλησαν μετά το παιχνίδι με τον έναν να στηρίζει τον άλλο. 

Ο Δημήτρης Τζούριτς δήλωσε «Σίγουρα όλοι είμαστε χαρούμενοι από την πρόκριση και την εμφάνιση, γιατί δεν αφήσαμε κανένα περιθώριο στην Γιαστρέμπσκι να μας απειλήσεi. Φυσικά και σκέφτομαι την κούπα, αλλά  αύριο έχουμε απέναντι μας μια σοβαρή ομάδα. Έχω παίξει με Ντιναμό Μόσχας, Καζάν, αλλά ποτέ με την Μπέλγκοροντ. Αυτοί έχουν μια ομάδα με… θηρία κι ακόμη κι εγώ αισθάνομαι κοντός μπροστά τους. Όμως είναι ένα ματς και δεν σκέφτεσαι τίποτα. Μπαίνεις μέσα παίζεις το παιχνίδι σου για να πάρεις την κούπα.Το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι ο τελικός και τίποτα άλλο».

Ο Ντίμα Φιλίποφ πρόσθεσε: «Δεν φταίει κανένας άλλος… Εμείς φταίμε που του δώσαμε το δικαίωμα να μας κάνει πλάκα. Φυσικά αύριο θα είμαι με την Χάλκμπανκ και τον Δημήτρη για να πανηγυρίσω κι εγώ που θα το σηκώσει ένας Έλληνας»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ