1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
25-04-2015 13:46

Σάνια Τομάσεβιτς: «Η Όλγα είναι ό,τι καλύτερο για το Μαϊάμι»

Αν πριν από έναν χρόνο υπήρχε μια γυναίκα που δεν δυσαρεστήθηκε με την επιλογή του UCLA από την Όλγα Στράντζαλη ως πρώτο σταθμό της αθλητικής της και όχι μόνο σταδιοδρομίας στις ΗΠΑ, αυτή δεν ήταν άλλη από την Σάνια Τομάσεβιτς. Η πρώην πρωταθλήτρια του Παναθηναϊκού και νυν ασίσταντ κόουτς στο Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι, ήξερε ότι η Σαλονικιά συνάδελφος (σπουδάζει ΜΜΕ στις ΗΠΑ) θα έκανε άλματα προόδου στο φιλέ στην δική της ομάδα. Η Σέρβα προπονήτρια, πεισματάρα όπως ήταν και εντός των τεσσάρων γραμμών, δεν το έβαλε κάτω όταν η Όλγα «ψήφισε» την πόλη των Αγγέλων για τις σπουδές της και για το βόλεϊ.

Επί έναν χρόνο κίνησε γη και ουρανό να ντύσει με τη φόρμα του Μαϊάμι την όμορφη και ταλαντούχα ακραία. Και μετά από έναν χρόνο, όπως λέει αποκλειστικά στο www.novasports.gr νιώθει δικαιωμένη. «Η αλήθεια είναι ότι θέλαμε πολύ η Όλγα να έρθει να παίξει για μας από την πρώτη στιγμή που μάθαμε ότι θα σπουδάσει στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ακόμη και όταν επέλεξε το Λος Άντζελες για την πρώτη της στάση, εμείς εδώ στο Μαϊάμι δεν το βάλαμε κάτω. Δεν τα παρατήσαμε, κάναμε τα πάντα να την φέρουμε στο Πανεπιστήμιο μας και οι κόποι μας έπιασαν τόπο» λέει αρχικά η Σάνια η οποία πριν από μερικές μέρες υποδέχθηκε με πολύ χαμόγελο και ικανοποίηση όπως βλέπεται στις φωτογραφίες, την διεθνή ακραία στο Πανεπιστήμιο της.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα την έχουμε στην ομάδα μας. Είναι εξαιρετική παίκτρια και είχε μια πολύ καλή χρονιά στο προηγούμενο Πανεπιστήμιο της στο UCLA. Είμαστε σίγουροι ότι θα είναι μια από τις παίκτριες «κλειδιά» για να μας φθάσει στον τίτλο τη νέα χρονιά αλλά και τα επόμενα χρόνια» λέει με σιγουριά. Η Τομάσεβιτς μοιάζει πολύ στην Όλγα. Όπως και η Στράντζαλη έτσι και η Σάνια έμαθε βόλεϊ στην πατρίδα της. Το βήμα όμως που την άλλαξε επίπεδο στην καριέρα της και της έδωσε το διαβατήριο για την Ευρώπη (Παναθηναϊκός, Βολερό, Φορλί, Μπακού) ήταν να βγάλει …υποδοχή σπουδάζοντας παράλληλα, όπως και η Όλγα, επικοινωνία, την τετραετία 2002-2005 στο Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον.

«Είμαι ανυπόμονη να δουλέψω με την Όλγα. Πάντα μου αρέσει να δουλεύω με Έλληνες και Ελληνίδες. Δεν έχω κρύψει ποτέ ότι η Ελλάδα είναι μια από τις πατρίδες μου και πέρασα εκπληκτικά παίζοντας επαγγελματικά βόλεϊ. Λατρεύω τους Έλληνες και δεν το κρύβω» σχολιάζει με νοσταλγία για την Ελλάδα η Σέρβα που αγαπήθηκε όσο λίγες ξένες παίκτριες στον «Τάφο του Ινδού».

Ο …γάμος με την Όλγα είναι πλέον γεγονός για το Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι. Και όπως λέει η έμπειρη πλέον Σάνια θα κρατήσει πολλά χρόνια. Ο λόγος; «Το Μαϊάμι ταιριάζει στην Όλγα γιατί είναι μια σπουδαία ακαδημία και ένα καταπληκτικό αθλητικό σχολείο. Σαν πόλη είναι πολύ κοντά σε ομορφιά στην Ελλάδα όσο καμία άλλη στις ΗΠΑ. Εδώ στο Μαϊάμι όλοι μας αγωνιζόμαστε για την τελειότητα. Η Όλγα ξέρει τι θέλει και για αυτό ήρθε σε μας. Πιστεύω είναι ότι καλύτερο θέλαμε και εμείς και η Όλγα και για αυτό θα πετύχουμε!». Καλορίζικη λοιπόν…

Πηγή: novasports.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ