1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-03-2019 20:38

«Όποιος πείραζε τον Παναθηναϊκό, είχε να κάνει με τον Θανάση»

Αν κάποιος άνθρωπος έχει να λέει για τον Θανάση Γιαννακόπουλο αυτός είναι ο Βασίλης Πιστιόλης. Ο πρώην έφορος της γυναικείας αυτοκρατορίας του «τριφυλλιού», ήταν πιο δίπλα από τον καθένα στον εκλιπόντα, την προηγούμενη δεκαετία όταν ο Παναθηναϊκός σάρωνε τους τίτλους.

«Τι να σας πω για τον Θανάση; Δεν υπάρχει παράγοντας του βεληνεκούς και του εκτοπίσματος του. Ήταν παθιασμένος με ότι και αν έκανε. Αγαπούσε με πάθος τον Παναθηναϊκό και όποιος πείραζε την ομάδα είχε να κάνει μαζί του. Όποιος πάλι αγαπούσε τον Παναθηναϊκό ήταν μαζί του» λέει στην πρώτη του ατάκα ο κ. Πιστιόλης και συνεχίζει αναφερόμενος σε ιστορίες συναλλαγών με τον Θανάση Γιαννακόπουλο.

«Δεν είχε μέτρο στις συναλλαγές του όταν ήθελε κάτι. Αν κάποιος παίκτης ζητούσε 100 χιλιάδες Ευρώ, αυτός ήταν ικανός να δώσει 150 αν τον ήθελε για να τον ντύσει στα πράσινα. Έδινε την καρδιά του και την ψυχή του για τον Παναθηναϊκό και το μόνο που ήθελε ήταν στο τέλος της σεζόν μια φωτογραφία με το Κύπελλο. Δεν ήταν ματαιόδοξος απλά επειδή έδινε και την καρδιά του ήθελε φωτογραφία με την κούπα. Ήταν αναγνώριση και δικαιοσύνη, δεν ήταν ματαιοδοξία».

Ο Βασίλης Πιστιόλης χαρακτηρίζει τον Θανάση Γιαννακόπουλο «άνθρωπο πράο στην ιδιωτική του ζωή, ο οποίος αγαπούσε τους συνανθρώπους του». Επαληθεύει όλους όσοι τον φώναζαν «τυφώνα». «Ιδιαίτερα όταν άκουγε Ολυμπιακό έβγαζε …σπυράκια. Ήταν ζήτημα ζωής ή θανάτου για αυτόν η κόντρα με τον Ολυμπιακό. Ήταν «τυφώνας», ήταν αθλητικός παράγοντας που όμοιό του δεν θα ξαναβρεί η Ελλάδα. Σου έδινε ελεύθερο πεδίο να δράσεις, δεν παρενέβαινε ποτέ στο έργο σου. Ήταν Κύριος με «Κ» κεφαλαίο. Ήταν Παναθηναϊκός και δεν σήκωνε κουβέντα για την ομάδα. Αφιέρωσε τη ζωή του ολόκληρη στον Παναθηναϊκό χωρίς αντάλλαγμα. Αυτός ήταν ο Θανάσης Γιαννακόπουλος…» ολοκληρώνει ο πιο επιτυχημένος έφορος όλων των εποχών στο γυναικείο βόλεϊ.

Πηγή: novasports.gr

 


3310413.jpg3375579.jpg3367787.jpgggiannakopoulosthanasis.jpggianthan.jpggiannakopoulosth.jpg3375580.jpggianvol.jpg

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ