1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-05-2024 22:00

Aναγνωρίσθηκε επίσημα ο σύλλογος Παλαιμάχων Διεθνών Πετοσφαιριστών-τριων

Αναγνωρίσθηκε και επίσημα από πλευράς νομικών διαδικασιών, η ίδρυση του συλλόγου παλαιμάχων πετοσφαιριστών –τριών.

Όπως γνωστοποίησε με δελτίο Τύπου, η προσωρινή διοίκηση του συλλόγου, μετά το Πάσχα θα γίνει η πρώτη ανοικτή συνεδρίαση του ΔΣ ενώ καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους-ες να αγκαλιάσουν το σωματείο, και να εγγραφούν στο μητρώο του συλλόγου.

Η ανακοίνωση του συλλόγου παλαιμάχων αναφέρει«Ενημερώνουμε ότι τελείωσαν επιτυχώς όλες οι διαδικασίες και ο σύλλογος είναι πλέον πλήρως νόμιμος και ενεργόςΤο σωματείο μας αναγνωρίσθηκε αρχές Απριλίου με την υπ’αριθμ. 2/22-02-2024 Διάταξη στο Ειρηνοδικείο Λαυρίου και έχει καταχωρηθεί στο βιβλίο Σωματείων με αριθμό Μητρώο Α.Μ 34145. Η έδρα είναι σε χώρο παραχωρημένο από τον Πρόεδρο . Με την ίδρυση προχωρήσαμε στην δήλωση 704 προς την ΔΟΥ Κορωπίου. Στις 25/04/24 εκδόθηκε ΑΦΜ και εγκρίθηκε η έναρξη εργασιών.  

Μετά τις εορτές θα γίνει ανοικτή συνεδρίαση του Διοικητικου Συμβουλίου. Σε αυτή θα ανακοινωθούν τα επόμενα βήματα για την λειτουργία του Συλλόγου. Υπενθυμίζω ότι έχουν ήδη εγγραφεί 52 μέλη. Αναμένουμε την συμβολή όλων ώστε σύντομα να γίνουμε περισσότεροι.

Εκ μέρους του Δ.ΣΝτίνος Χασάπης»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ