1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
13-10-2014 18:05

Σπυριδάκης: «Τιμή μας να γίνεται αυτό το τουρνουά»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)

Της Φιορέλας Μάλο
Για τον ΑΟ Θήρας, τους ανθρώπους που τον στηρίζουν και φυσικά τα Νομίκεια μίλησε ο Γιώργος Σπυριδάκης. Ο αντιπρόεδρος του ΑΟ Θήρας τόνισε μεταξύ άλλων πως είναι τιμή της ομάδας να γίνεται ένα τέτοιο τουρνουά. 

 

Πώς ξεκίνησε το τουρνουά των Νομικείων;

«Τα Νομίκεια ξεκίνησαν την περσινή χρονιά (2013) και γίνονται προς τιμήν του Ευάγγελου και της Λούλας Νομικού. Είναι ευεργέτες της Σαντορίνης κι έχουν προσφέρει στο νησί αρκετά, όπως το τελεφερίκ. Για εμάς που προσπαθούμε να προωθήσουμε τη Σαντορίνη είναι τιμή μας να γίνεται αυτό το τουρνουά για αυτούς τους δύο ευεργέτες».

Είναι βελτιωμένο συγκριτικά με πέρσι;

«Το τουρνουά είναι βελτιωμένο από πέρσι. Με περισσότερη εμπειρία. Προσπαθούμε και νομίζω πως έχουμε οργανώσει καλύτερα αυτό το διήμερο. Οι φιλοξενούμενες ομάδες είναι πολύ ευχαριστημένες. Αγωνιστικά έγιναν πολύ ωραία παιχνίδια.

Ο ΑΟ Θήρας αγωνιστικά πώς σας φαίνεται;

«Δεν είμαι ο κατάλληλος να απαντήσω σε αυτό. Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι όλα τα κορίτσια είναι δεμένα μεταξύ τους, προσπαθούν πολύ, οι προπονήσεις είναι σκληρές και νομίζω πως σιγά σιγά θα βρουν ρυθμό και θα αποδώσουν αυτό που μπορούν και ατομικά, αλλά και σαν ομάδα».

Ποιος είναι ο στόχος του;

«Στόχος του ΑΟ Θήρας τη φετινή σεζόν είναι να παραμείνει στην κατηγορία, να αποδώσει καλό βόλεϊ, και να συνεχίσουμε να φέρνουμε τον κόσμο στο κλειστό γυμναστήριο της Σαντορίνης».

Ο κόσμος είναι δύναμη για την ομάδα της Σαντορίνης;

«Από πέρσι οι φίλοι της ομάδας είναι δύναμη για αυτήν από πέρσι που αγωνιζόμασταν στην Α2. Πάντα γέμιζαν το γήπεδο με 800 έως 1000 φιλάθλους σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι. Φέτος στην Α1, αν μη τι άλλω θα έχουμε ακόμη μεγαλύτερη στήριξη».

Με πόσα χρήματα μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει τον ΑΟ Θήρας;

«Τα εισιτήρια διαρκείας, τα οποία έχουμε ήδη εκδώσει κυμαίνονται από 80 έως 120 ευρώ . Το εισιτήριο θα είναι πάντα σε προσιτή τιμή και φυσικά η είσοδος θα είναι δωρεάν για τα παιδιά».

Ποιοι είναι οι χορηγοί της ομάδας;

«Οι χορηγοί της ομάδας είναι πολλοί, η πλειονότητα των οποίων είναι Σαντορινιοί. Μεγάλοι χορηγοί είναι η μπύρα Volcan, ο Κωτσόβολος Σαντορίνης, η Vodafone Σαντορίνης, η Hotel Ware, η Caldera Collection, τα εστιατόρια Νάουσα και Ellis, η Aegean Airlines, και η Blue Star Ferries».

Θα είχε αυτή τη δυναμική η ομάδα χωρίς τη βοήθεια αυτών των χορηγών;

«Δεν θα είχε την ίδια δυναμική. Η ομάδα βασίζεται στο τρίπτυχο που είναι το αγωνιστικό κομμάτι, οι φίλαθλοι και οι χορηγοί. Αυτά τα τρία είναι άμεσα συνδεδεμένα για να προχωρήσουμε και να βρεθούμε στο σημείο που είμαστε σήμερα».

Υπάρχει κάποιο σχόλιο για την κυρία Μεμετζή;

«Η κυρία Μεμετζή δεν χρειάζεται το δικό μου σχόλιο. Είναι καταξιωμένη αθλήτρια. Εδώ και δύο χρόνια ζω δίπλα της προπονητικά και βλέπω ότι έχει τα φόντα να κάνει καριέρα σαν προπονήτρια. Είναι πολύ καλός χαρακτήρας και οι σχέσεις της με τις παίκτριες μπορούν να φέρουν τα αποτελέσματα που εμείς προσδοκούμε».

Διαβάστηκε 917 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ