1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
13-09-2015 17:46

Βασιλαντωνάκη made in Italy

Γέννημα θρέμμα Αθηναία, μεγάλωσε στον Βύρωνα, όπου από πολύ μικρή άρχισε τα… άλματα. Από την ρυθμική που την κέρδισε νωρίς, βρέθηκε μπλεγμένη στα δίχτυα του φιλέ, αφού άρχισε να ξεχωρίζει πέρα από το κατάξανθο μαλλί της (προφανώς τα γονίδια της Ολλανδέζας μητέρας της έπαιξαν το ρόλο τους) και για το μπόι της (1.95μ.).
Η Ανθή Βασιλαντωνάκη έγινε γρήγορα talk of the town στο ελληνικό βόλεϊ κι εξίσου γρήγορα βρέθηκε από την Ένωση Βύρωνα στον Παναθηναϊκό, σηκώνοντας στα 16 της χρόνια το βάρος μιας μεγάλης φανέλας αγωνιζόμενη ως βασική.

Μόνο που τα άλματα για την Ανθή δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς έχοντας συμμετάσχει με τις Εθνικές ομάδες κορασίδων και νεανίδων σε ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα, από το περασμένο καλοκαίρι μετακόμισε στην Ιταλία και την Κονελιάνο.

Κι επειδή το dna της προφανώς είναι δομημένο με αυτό τον τρόπο, πλέον ετοιμάζεται για μια νέα αλλαγή στην καριέρα της, καθώς ναι μεν θα συνεχίσει στην Ιταλία και την Κονελιάνο, αλλά δοκιμάζοντας να αγωνιστεί ως ακραία, κάτι που έκανε και σε ορισμένα παιχνίδια της Εθνικής γυναικών στο φετινό ευρωπαϊκό λιγκ.

Δείτε ΕΔΩ τη συνέντευξη στο sportsfeed.gr


Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ