1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-04-2016 07:21

Έτοιμος για κούπα ο Απόλλωνας

Toντέρμπι της 18ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας  Τεχνοοικία ΑΕΚ – Prestige Απόλλων την Παρασκευή στο Κίτιον (19.30) είναι  δυνατό να δώσει τους τίτλους τέλους στο πρωτάθλημα γυναικών στην Κυπρο. Ακόμα και με την κατάκτηση ενός βαθμού ο PrestigeΑπόλλων είναι και μαθηματικά  πρωταθλητής δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε.

γηπεδούχος Τεxνοοικία ΑΕΚ στοχεύει τη νίκη ώστε να διατηρήσει αμυδρές ελπίδες για την ανατροπή και τον τίτλο στις δυο τελευταίες αγωνιστικές.  Οι παίκτριες θέλουν να αποδείξουν στους εαυτούς τους ότι μπορούν για κάτι παραπάνω.  Η  κόουτς Ρούλα Κατσαμπή δούλεψε εντατικά με τις παίκτριές της το τελευταίο διάστημα αφού δεν είχε απουσίες λόγω Εθνικής Νεανίδων. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιοι μκκροτραυματισμοί  (Μοσφιλιώτη, Τόμιτς, Βοιτζίνοβιτς), αλλά και οι τρεις θα αγωνιστούν.

Από την άλλη, ο Prestige Απόλλων πάει στη Λάρνακα με μοναδικό στόχο να τελειώσει την υπόθεση πρωτάθλημα. Στη διάθεση του κόουτς Γ. Γιαπάνη βρίσκονται και οι χρυσές νεάνιδες, Ζακχαίου, Λεωνίδου, Χ΄΄Κωνστάντα, Στυλιανού. Τουλάχιστον , Ζακχαίου θα βρίσκεται στην εξάδα, ενώ οι υπόλοιπες ίσως αγωνιστούν. Κατά τ΄’άλλα οι Λεμεσιανές είναι πανέτοιμες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ