1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-04-2017 10:10

Στην κορυφή και... περιμένει η ΑΕΛ

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 46 βαθμούς αλλά και με ένα αγώνα περισσότερο ανέβηκε η BetOnAlfaΑΕΛ αφού για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας κέρδισε την πολύ καλή Τεχνοοικία ΑΕΚ στο «Νίκος Σολωμονίδης» με 3-1. Με τη νίκη τους οι «γαλαζοκίτρινες» έβαλαν πίεση στον SabbiancoΑπόλλων ενόψει του αγώνα της Τρίτης κόντρα στην Ανόρθωση.


Η BetOnAlfaΑΕΛ δούλεψε αρκετά καλά σε όλους  τους τομείς στο πρώτο σετ, έφερε τον αγώνα στα μέτρα της κερδίζοντας με 25-18 σε 20 λεπτά  ανοίγοντας το σκορ. Η Τεχνοοικία ΑΕΚ σε κάποιο στάδιο δεν ακολούθησε στο σκορ και έχασε το σετ. 

Φοβερή μάχη
Πραγματικό ντέρμπι ήταν το δεύτερο σετ με υπαίτια την «κιτρινοπράσινη» ομάδα του Χόλοσι. Η Τεχνοοικία ΑΕΚ έπαιξε πολύ καλό βόλεϊ διορθώνοντας όλα τα λάθη του πρώτου σετ. Με τη σειρά τους οι «γαλαζοκίτρινες» προσπάθησαν να πάρουν το δεύτερο σετ και να εξασφαλίσουν σαφές προβάδισμα. Μετά από ωραίο αγώνα η Τεχνοοικία ΑΕΚ πήρε τους κρίσιμους πόντους κέρδισε το σετ με 22-25 σε 30 λεπτά και ισοφάρισε τον αγώνα σε 1-1.

Σε κομβικό σημείο
Το τρίτο σετ ήταν κομβικό για την εξέλιξη του παιχνιδιού κυρίως στο θέμα ψυχολογίας. Η ομάδα του Ινδοφινλανδού κόουτς Σ. Ράμντου ανέβηκε και κατόρθωσε να βρει τις λύσεις που απαιτούνταν για να το κερδίσει 25-19 σε 25 λεπτά και να προηγηθεί με 2-1. Η Τεχνοοικία ΑΕΚ  δεν συνέχισε στο ίδιο μοτίβο όπως στο δεύτερο σετ και δέχθηκε δεύτερο «χτύπημα».

Θύμισε το δεύτερο σετ
Τα πάντα θα κρίνονταν στη συνέχεια και ειδικότερα στο τέταρτο σετ. Το θέαμα που πρόσφεραν οι δυο ομάδες ήταν μια «φωτοτυπία» του δεύτερου σετ αλλά με την BetOnAlfaΑΕΛ να κερδίζει 25-22 σε 31 λεπτά και να κερδίζει τον αγώνα με 3-1. Οι Λαρνακείς πάλεψαν πολύ αλλά έχασαν στις λεπτομέρειες.

Τα σετ: 3-1 (25-18,22-25, 25-19,25-22)

BetOnAlfa ΑΕΛ(Σ. ΡΑΜΝΤΟΥ): Ριαλά, Mάγκντιτς, Σκίμπα, Παύλου, Κωνσταντίνου, Τριφούνοβιτς /  Στεφάνου (λ),  Σταύρου, Αριστείδου, Κωνσταντινίδου, Ταλιαδώρου.

ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ(Λ. ΧΟΛΟΣΙ): Ιωάννου, Ντουντνίκοβα, Κέζου, Μουντρίσκαγια, Ντούγκαν, Χαραλάμπους / Μοσφιλιώτη (λ), Στυλιανού.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Aνδρέας Κωνσταντινίδης  και Ανδρέας Δανιήλ.

Συνέχεια την Τρίτη
Ο δεύτερος αγώνας για τον Όμιλο 1-4 μεταξύ Ανόρθωσης – Sabbianco Απόλλωνα Θα διεξαχθεί την Τρίτη 04 Απριλίου στις 20:00.  Tην ίδια ημέρα στο Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία» στις 20:30 θα γίνει ο αγώνας Ολυμπιάδα Ν. – Αναγέννηση Δ. για τον Όμιλο 5-8. Για τον ίδιο Όμιλο το ΘΟΙ Αυγόρου παίρνει τους βαθμούς άνευ αγώνα μετά την αποχώρηση της Ε.Ν. Αγ. Αθανασίου.



Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ