1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
14-11-2013 00:31

Κλαρούδας: «Βόλεϊ υψηλού επιπέδου και τώρα... Φοίνικας»

Πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του και τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό για το Λιγκ Καπ εμφανίστηκε ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιώργος Κλαρούδας.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας. Παίξαμε δυο σετ με την βασική ομάδα για να βρούμε το ρυθμό μας και να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση. Τα παιδιά έκαναν όλα όσα ζήτησα. Η απόδοση μας κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα. Τώρα πάμε με πολύ καλή ψυχολογία για τον αγώνα με τον Φοίνικα στη Σύρο. Δεν σκέφτομαι από τώρα το ματς με την Κηφισιά που θα κρίνει την πρόκριση στο φάιναλ-4. Κάθε ματς στην ώρα του. Τώρα προέχει το παιχνίδι με τον Φοίνικα Σύρου».

Ο Γιόρντι Γκενς τόνισε:  
«Παίξαμε καλύτερα από τα τελευταία δυο παιχνίδια σήμερα. Η νίκη αλλά κυρίως η εμφάνιση μας δίνει αυτοπεποίθηση για τον δύσκολο αγώνα στη Σύρο για το πρωτάθλημα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που παρά τις πίκρες που του δώσαμε τελευταία ήταν πάλι κοντά μας και μας ώθησε στη νίκη».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ