1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-06-2013 13:38

Τέλος ο Γαλιώτος από την Αργυρούπολη

Την λύση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Γαλιώτο ανακοίνωσε ο ΑΟΝ Αργυρούπολης. Πρόκειται για τον προπονητή των ομάδων Εφήβων, Παίδων και Παμπαίδων, που έχει υπηρετήσει την ομάδα τόσο ως αθλητής όσο και ως προπονητής.

«Το τμήμα volley του ΑΟΝ Αργυρούπολης ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον προπονητή Γιώργο Γαλιώτο στα τμήματα υποδομών Εφήβων, Παίδων και Παμπαίδων.

 Γιά τον ΑΟΝ Αργυρούπολης, ο Γιώργος είναι μέρος της ιστορίας του τμήματος volley συνεισφέροντας τα μέγιστα στην ανάπτυξη του τμήματος ως αθλητής (σχεδόν σε όλες τις αναπτυξιακές ομάδες και την ανδρική ομάδα) ενώ υπήρξε ο προπονητής που οδήγησε την ανδρική ομάδα για πρώτη φορά στη Β΄ Κατηγορία.

Η Διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί θερμά το Γιώργο Γαλιώτο για την πολυετή καi πολυεπίπεδη συνεργασία τους και εύχεται Καλή Επιτυχία στις μελλοντικές συνεργασίες του», αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ