1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
28-12-2013 17:44

Γιάννης Ιωαννίδης:«Είναι όνειρο να συμμετέχω στην Εθνική» (video)

Ως ένα όνειρο χαρακτήρισε τη συμμετοχή του στην Εθνική Εφήβων ο Γιάννης Ιωαννίδης. Ο νεαρός παίκτης του Ηρακλή Θεσσαλονίκης μίλησε στο volleynews.gr μετά τον φιλικό αγώνα με τον Παναθηναϊκό δίνοντας τις ευχές του, αλλά και το μήνυμα του για τους επόμενους αγώνες.

«Ήταν ένα πρώτο τεστ με μία ομάδα τέτοιου επιπέδου. Λίγο το νεαρό της ηλικίας και λίγο η απειρία μας από τέτοιου είδους αγώνες έφεραν την ήττα.  Δείξαμε μαχητικότητα ωστόσο και χαίρομαι για αυτό. Είμαστε ένα νέο σύνολο και χθες μαζευτήκαμε σαν Εθνική Εφήβων για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό. Αυτή η σειρά των φιλικών είναι  μία καλή προσπάθεια και σίγουρα θα μας βοηθήσει για το μέλλον και στο σκληρό αγώνα που έχουμε να κάνουμε για την πρόκριση του Ευρωπαϊκού.

Πραγματικά είναι ένα όνειρο να συμμετέχω στην Εθνική. Είτε είναι Εθνική Παίδων, είτε Εφήβων, είτε Ανδρών, νομίζω πως είναι ο λόγος που όλοι ξεκινάμε να παίζουμε βόλεϊ.  Δεν υπάρχει κάτι υψηλότερο από αυτό.

Εύχομαι σε όλο τον κόσμο ένα χαρούμενο 2014 με υγεία κι ευτυχία». 

Φιορέλα Μάλο

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ