1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-01-2014 14:30

Παπαδημητρίου: «Να διεκδικούμε το καλύτερο»

Η Εθνική ομάδα των ανδρών μπαίνει στη μάχη του προκριματικού ομίλου για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και το μυστικό κατα τον Αχιλλέα Παπαδημητρίου είναι οι πάικτες να χαίρονται το παιχνίδι.
«Παίξαμε πέντε φιλικά με διαφορετικές συνθήκες και για διάφορους λόγους έχουμε κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας. Πολλοί αθλητές ήταν και στην προηγούμενη πρόκριση και θέλω να πιστεύω ότι οι αγώνες που θα δώσουμε θα είναι μια συνέχεια του αγώνα μπαράζ που είχαμε δώσει στο Βέλγιο», ήταν το αρχικό του σχόλιο ενώ όπως τόνισε και στους συμπαίκτες του μετά το δεύτερο φιλικό με την Λευκορωσία: «Θα πρέπει να μπαίνουμε μέσα και να χαιρόμαστε το παιχνίδι. Είτε παίζουμε φιλικό είτε παίζουμε πρόκριση για Ευρωπαϊκό η παγκόσμιο πρέπει να απολαμβάνουμε το παιχνίδι. Αυτός είναι ο δικός μου τρόπο σκέψης, θεωρώ ότι έτσι πρέπει να λειτουργεί ένας αθλητής κι αυτό προσπάθησα να μεταφέρω κυρίως στους πιο νεαρούς παίκτες της Εθνικής».

Σύμφωνα πάντα με τον Αχιλλέα Παπαδημητρίου: «Δεν είμαστε φαβορί σ’ αυτό τουρνουά, αφού υπάρχουν ομάδες πιο έμπειρες, αλλά έχουμε ελπίδες εφόσον καταφέρουμε να πιάσουμε την καλή μας απόδοση. Ας μην ξεχνάμε ότι την πρόκριση δεν δίνει μόνο η πρώτη θέση, αλλά κι ο καλύτερος δεύτερος όλων των ομίλων. Κι αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μπαίνουμε στα παιχνίδια και να διεκδικούμε το καλύτερο», ενώ ξεκαθάρισε ότι για τον ίδιο: «Η παρουσία μου στην προετοιμασία της Εθνικής δείχνει και την πίστη μου ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας αλλά δεν ταξιδεύουμε για πλάκα. Θα πάμε για να δώσουμε το 100% κι από κει και πέρα ότι είναι να γίνει θα γίνει…».
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ