1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-06-2014 18:15

Καλμαζίδης: «Περιμένω να δω βελτίωση»

Ο Γιάννης Καλμαζίδης μίλησε για τα δύο παιχνίδι με την Πολωνία, τονίζοντας πως δεν ξέρει την σύνθεση της Πολωνίας, ωστόσο θέλει να δει βελτίωση σε κομμάτια τα οποία έχουν δουλέψει.
«Δεν ξέρουμε με ποια σύνθεση θα κατέβει η Γερμανία, αφού υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν να έχει κάποιες αλλαγές, αλλά με όποια σύνθεση κι αν έρθει είναι μία πολύ δυνατή ομάδα η οποία είχε πάρει τη 2η θέση στο προηγούμενο Ευρωπαϊκό», είπε ο Γιάννης Καλμαζίδης λίγο μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης και συμπλήρωσε: «Δεν ξέρω τι θα μπορέσουμε να καταφέρουμε, αλλά περιμένω να δω μια βελτίωση σε κομμάτια που έχουμε επισημάνει. Σίγουρα δεν υπάρχει πολύς χρόνος για να δουλέψουμε αφού έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια. Ήταν θετικό το ότι στο δεύτερο ματς στην Πολωνία αντιδράσαμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε εβδομάδα θα πηγαίνουμε προς τον πάνω γιατί στον αθλητισμό τίποτα δεν είναι δεδομένο. Ελπίζω πάντως ότι θα δω και σ’ αυτά τα παιχνίδια μια αντίδραση. Μια δυσκολία που έχουμε παίζοντας τέτοια παιχνίδια είναι οι ταχύτητες με την οποία παίζουν οι ομάδες. Στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού είχαμε να παίξουμε με ψηλά και δυνατά χτυπήματα, τώρα έχουμε να κάνουμε με ομάδες πιο τεχνικές και πιο γρήγορες και πρέπει να προσαρμοστούμε σ’ αυτά τα δεδομένα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ