1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-06-2014 20:30

«Θα αντιμετωπίσουμε με αυστηρότητα την αποχή»

Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ μίλησε και ια τις ενέργειες της ΕΟΠΕ, σε περίπτωση που κάποιες αθλήτριες δεν συμμετάσχουν με την Εθνική ομάδα Νεανίδων στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος:
«Είναι ένα θέμα το οποίο δεν θα ήθελα να θέσω επί συγκεκριμένων προσώπων. Στην συγκεκριμένη ομάδα επένδυσε πολύ το ελληνικό βόλεϊ. Μην ξεχνάτε ότι σε εποχή κρίσης διοργανώσαμε τον όμιλο στον Βόλο, την ώρα που δεν ήμασταν ψηλά στη βαθμολογία και θα πέφταμε πάνω σε δύο δυνατές ομάδες. Όμως ως διοργανωτές πέσαμε μόνο πάνω στην Γαλλία και καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση. Αυτή η ομάδα πήρε την 5η θέση στο ευρωπαϊκό κορασίδων και 12η θέση στο παγκόσμιο. Επένδυσε ξανά η ομοσπονδία παίρνοντας τον όμιλο της Καλαμάτας, ατυχώς δεν πήρε την πρώτη θέση και αναγκάστηκε να πάει στα μπαράζ. Υπάρχει μια πληροφορία ότι κάποιες αθλήτριες έχουν κανονίσει ήδη τις υποχρεώσεις τους. Αυτές οι αθλήτριες, επειδή συμμετείχαν σε ένα ευρωπαϊκό και σε ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα, δεν ολοκλήρωσαν την προσφορά τους στο ελληνικό βόλεϊ. Είναι ακόμα στην αρχή. Σε όποια περίπτωση υπάρχει πραγματικά αντικειμενικό πρόβλημα θα αντιμετωπιστεί διαφορετικά. Σε διαφορετική περίπτωση όπου απλά δεν υπάρχει επιθυμία ή πρόκληση αντικειμενικού προβλήματος, θα αντιμετωπιστούν με αυστηρότητα. Για να προλάβω την ερώτηση για την απουσία των τριών αθλητριών στην Καλαμάτα και γιατί δεν τις τιμωρήσαμε τότε θα πω το εξής. Οι αθλήτριες που απουσίασαν στην Καλαμάτα, ήταν αθλήτριες που φοιτούσαν στην 3η λυκείου και έπρεπε να παίξουν έναν μήνα πριν τις εξετάσεις. Δεν θα επέτρεπα στον εαυτό μου και την ομοσπονδία να τιμωρήσουμε κάποια αθλήτρια. Άλλες ήρθαν και έπαιξε και τις ευχαριστώ και άλλες δεν ήρθαν. Αν η ομάδα είχε προκριθεί να είστε βέβαιοι ότι θα πηγαίναμε με αυτές που προκρίθηκαν. Εφ' όσον η ομάδα δεν προκρίθηκε, θα κάνουμε μια νέα προσπάθεια. Βέβαια με βάση τα αποτελέσματα στο Ευρωπαϊκό λιγκ, έχουμε ένα ευχάριστο πρόβλημα, γιατί υπάρχει μια ελπίδα να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Τότε θα χρειαστεί να αναθεωρήσουμε, την αρχική μας πρόθεση, γιατί θα συμπίπτουν οι ημερομηνίες της πρόκρισης των Νεανίδων με τις υποχρεώσεις της Εθνικής Γυναικών».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ