1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-07-2014 21:39

Καλμαζίδης: «Μένουμε από ενέργεια»

O Γιάννης Καλμαζίδης μίλησε για την ήττα από την Ισπανία, τονίζοντας πως η Εθνική ομάδα πρέπει να βρει την δύναμη, κυρίως σωματική για να μπορέσουν να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στο Ευρωπαϊκό Λιγκ με θετικές εντυπώσεις απέναντι στην Γερμανία.
«Πρέπει να βελτιωθούμε σε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού. Σήμερα ήμασταν πάλι καλοί στο πρώτο σετ, μετά σαν να μην μπήκαμε στο γήπεδο, με πολλά κενά διαστήματα. Τα κορίτσια εδώ και 2 μήνες σχεδόν, έχουν ένα βαρύ πρόγραμμα, όχι πολύ συνηθισμένο και ορισμένες φορές μένουν από ενέργεια. Το ένα είναι αυτό και το άλλο είναι τα τεχνικά κομμάτια, ειδικά στα τελειώματά μας».

Σε ερώτηση για το αν θεωρεί τη σημερινή ήττα πισωγύρισμα για την ομάδα του ο κ. Καλμαζίδης τόνισε: «Εγώ βλέπω ότι τα κορίτσια έχουν αδειάσει από ενέργεια. Σίγουρα δεν ήμαστε μόνο εμείς κουρασμένοι, αλλά εγώ βλέπω τη δική μου ομάδα και είναι ξεκάθαρο ότι οι μπαταρίες μας έχουν αδειάσει».

Στο τέλος αναφέρθηκε και στα παιχνίδια με την Γερμανία: «Είναι διαφορετικά παιχνίδια, είχαμε νικήσει 2 φορές στην Λάρισα. Σίγουρα θα είναι δύσκολα παιχνίδια, ας ελπίσουμε ότι θα βρούμε την δύναμη και να διεκδικήσουμε το καλύτερο».

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Ισπανίας Πασκουάλ Σαουρίν αρχικά έκανε λόγο για «ένα τυπικό γυναικείο παιχνίδι βόλεϊ, με πολλά λάθη, πολλά σκαμπανεβάσματα» και συμπλήρωσε: «Στα δύο πρώτα σετ παίξαμε πολύ άσχημα, αλλά ευτυχώς για εμάς η Ελλάδα στο β’ σετ έκανε πολλά λάθη. Στο τρίτο σετ ειλικρινά δεν ξέρω γιατί και κυρίως πως κερδίσαμε. Η Ελλάδα χαλάρωσε υπερβολικά κι εμείς απλά χωρίς να κάνουμε λάθη πήραμε το σετ και εκεί κρίθηκε ουσιαστικά το ματς»

9 σχόλια

  • Comment Link perimenoapantisi Τετάρτη, 09 Ιουλίου 2014 09:21 posted by perimenoapantisi

    Κυριε Καλματζιδη ντροπη να μιλαμε για μπαταριες και ελλειψη δυναμεων οταν γνωριζατε το προγραμμα αγωνων της εθνικης ομαδος και οταν τα πρωταθληματα τελειωσαν Μαρτιο-Απριλιο.Ενας προπονητης υπευθυνος θα εδινε ενα προγραμμα στις αθλητριες,και ακομα καλυτερα μιας και τα συμβολαια ειναι μεχρι 30 Ιουνιου θα ελεγε στους προπονητες των ομαδων τους, επανω σε τι πραγματα θελει να δουλεψουν οι αθλητριες, ουτως ωστε εχοντας κανει τα ιδια πραγματα να μπορη πολυ πιο ευκολα να κανη το προγραμμα του οταν θα τις εχη ολες μαζι.Αν ομως αυτα που ειναι τα αυτονοητα δεν μπορει να τα εφαρμοση,διοτι συνεχιζω να πιστευω οτι ειστε ενας καλος προπονητης και εχετε γνωσεις τετοιες που μου φαινεται αδιανοητο να μην γνωριζετε τι πρεπει να κανετε για να ειναι η ομαδα ετοιμη οταν πρεπει,εχετε την υποχρεωση να μας πητε δημοσια γιατι τα αυτονοητα δεν εφαρμοζοντε;Εαν σιωπησετε θα ειστε συνυπευθυνος γι'αυτη την τραγικη εικονα της Εθνικης Γυναικων.Ελπιζω να αντιλαμβανεστε οτι η ανωνυμια της επιστολης δεν εχει να κανη με ελλειψη σεβασμου προς το προσωπο σας αλλα επειδη στην Ελλαδα ζουμε και καποοιους ελπιζω οχι εσας, η αληθεια τους ενοχλει.

  • Comment Link perimenoapantisi Τρίτη, 08 Ιουλίου 2014 14:29 posted by perimenoapantisi

    Κυριε Καλματζιδη ειναι θρασος να μας λες για μπαταριες και τριχες.Απο ποτε γνωριζες τις ημερομηνιες των διοργανωσεων και των αγωνων;Ποσο καιρο πριν τους αγωνες οι αθλητριες ειχαν να ερθουν σε επαφη με μπαλλα και γηπεδο;Εδωσες καποιο προγραμμα στις αθλητριες;ειχες καμμια επαφη με τους προπονητες τους για να τους πης τι προγραμμα θα ηθελες οι αθλητριες της Εθνικης να κανουνε εν οψει των αγωνων;υπ'οψιν οτι τα συμβολαια των κοριτσιων ληγουν 30 Ιουνιου.ΤΙΠΟΤΑ απο ολα αυτα.Αντε λοιπον κανε μας τη χαρη και παψε να νομιζεις οτι απευθυνεσαι σε ασχετους.Τελειωσανε οι περισσοτερες αθλητριες απο Μαρτιο-Απριλιο και καθοντουσαν,αντε και καμμια απο τις πιο φιλοτιμες να πηγαινανε κανα γυμναστηριο κανοντας αλλα αντι αλλων προγραμματα.Ελεος πια καταντησαμε να παρουσιαζουμε την προπονητικη αλυτο μυστηριο!Αξιοπρεπεια,σχεδιο,στοχο,σεβασμο στον εαυτο μας χρειαζεται και με υπομονη και επιμονη ολα ερχοντε.Ντροπη δεν ειναι οποιος δεν εχει τις ικανοτητες να φευγη,ντροπη ειναι να μας κοροιδευη ενω δεν μπορει.

  • Comment Link παλαιμαχος Τρίτη, 08 Ιουλίου 2014 12:11 posted by παλαιμαχος

    g.t.a.x η ομάδα με Καλμαζίδη τερμάτισε τελευταία.Με Φλώρο τα ίδια.Με Χουντουμάδη θα κάνει και μεγάλες διακρίσεις και ταλέντα νέα θα αναδείξει.Είναι η τελευταία ελπίδα για ανάσταση του βόλλευ.Αν ακούμε κάτι γραφικούς σαν εσένα ,καήκαμε.

  • Comment Link reality Δευτέρα, 07 Ιουλίου 2014 08:15 posted by reality

    Παιδια δεν χρειαζοντε αντιπαραθεσεις και ειρωνειες,τα πραγματα με την εθνικη ομαδα σιγουρα δεν ειναι θεμα αθλητριων,διοτι και αυτες που επαιξαν και αυτες που για καποιους λογους δεν επαιξαν ειναι αξιολογες αθλητριες.Ειναι καθαρα προβλημα οργανωσης και προγραμματισμου,που αφορα μονο την ομοσπονδια.Κανενας προπονητης δεν θα επρεπε να δεχεται με αυτες τις συνθηκες να αναλαμβανη Εθνικη ομαδα.Μονο με τετραετες συμβολαιο,και συνεχεις συγκεντρωσεις ,αλλα και φιλικα παιγχνιδια με πολυ υψηλοτερου επιπεδου ομαδες,και ενιαιο πλανο προπονησης σε ολα τα σωματεια που εχουν διεθνεις αθλητριες,αλλα και εποπτεια τηρησης του πλανου των ομαδων απο τους προπονητες των Εθνικων ομαδων.Ας ψαξουνε να ρωτησουνε πως στους ανδρες με 18-19 ετων τοτε τους Σαμαρα,Γκιουρδα,Κουρνετα,Χατζηαντωνου,Αμαργιανακη,Χριστοφιδελη.Ντραγκοβιτς κ.α εφτιαξαν μια ομαδα που ητανε για πολλα χρονια πρωταγωνιστρια;Εδω φερανε εναν προπονηταρα τον Καπραρα που ο ανθρωπος ειχε ενα συγκεκριμενο πλανο δουλειας και το οποιο ειχε αρχισει να αποδιδη παιζοντας στα ισια ομαδες οπως η Τουρκια την οποια κερδισε 3-2 στη Πατρα,δουλευοντας τοτε με Νομικου ,Κοσμα,Ιβανοβα,Χανταβα Χριστοδουλου κ.α που η ηλικια τους ητανε απο 16-18 ετων οι περισσοτερες, και τον φαγανε για να βαλουνε τον Φλωρο που ξαφνικα θυμηθηκε ολες τις αποσυρμενες και αναγωμομενες,και που βεβαια ξεφτυλιστηκε ο ιδιος αλλα και οι αθλητριες που δεν φταιγανε σε τιποτα.Θα μου πης βεβαια ποιοι ειναι στην ομοσπονδια που μπορουν να φτιαξουν μια υγιη κατασταση οταν μελη της ομοσπονδιας ειναι ανθρωποι που διελυσαν τις ομαδες τους και ανθρωποι που διαλυοντας αφησαν αθλητες και αθλητριες απληρωτους υποθηκευοντας το μελλον των ομαδων για πολλα χρονια;Κλεινοντας απευθυνω μια ερωτηση.Ποσα χρηματα ξοδευτηκαν για την Εθνικη Γυναικων στις καλοκαιρινες διοργανωσεις και ποιο το κερδος για το βολλευ;οταν αυτα που ξοδευτηκαν χρησημοποιηθηκαν για τον εξευτελισμο του Ελληνικου γυναικειου βολλευ και μονο,και το χειροτερο θα λειψουνε απο σκοπους πολυ πιο εποικοδομητικους απο τον εξευτιλισμο που υφισταται η Εθνικη Γυναικων.Παραμυθιαζουνε τον κοσμο μετα απο νικες με τριτες και τεταρτες Εθνικες ομαδες με 16χρονες και 17χρονες αθλητριες,και δεν ντρεποντε.Αλλαξτε Ροτα γιατι πιο κατω δεν υπαρχει,και η ανοχη μας πλεον τελειωσε.

  • Comment Link redone Κυριακή, 06 Ιουλίου 2014 17:34 posted by redone

    λαγε δεν τα γραφεις σωστα.Πασα Χριστοδουλου,λιμπερο Κονομι,ακραιες Κοσμα-Χανταβα,κεντρικες Γιωτα-Κωνσταντινιδου-Λαμπρουση,διαγωνια Κιοση.Παντου και παντα πρωτος ο Ολυμπιακος μας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ