1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-07-2014 17:19

Γκασπαρίνι: «Επικίνδυνη η Ελλάδα»

Σε γνωστά, για τον ίδιο, λημέρια επιστρέφει ο Μίτια Γκασπαρίνι. Ο 30χρονος διαγώνιος της Σλοβενίας, με πέρασμα από τον Ηρακλή, μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση με την Ελλάδα, και φυσικά τους στόχους της χώρας του σ' αυτό το Ευρωπαϊκό Λιγκ, που δεν είναι άλλος από το εισιτήριο για το World League.
«Ξέρω ότι όλοι μας έχουν δώσει τον τίτλο του φαβορί πριν καν ξεκινήσει η διοργάνωση, αλλά ειλικρινά δεν ασχολούμαστε μ' αυτό. Εμείς έχουμε θέσει ως στόχο την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Λιγκ και για να το πετύχουμε αυτό ξέρουμε ότι πρέπει να κερδίσουμε πρώτα τους ημιτελικούς κι ο στόχος μας είναι η νίκη και στο πρώτο ματς», είπε ο άλλοτε παίκτης του Ηρακλή ο οποίος επιστρέφει για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη μετά τον Μάιο του 2009 όταν και αποχώρησε από τους κυανόλευκους (στη φωτογραφία διακρίνεται με τον προπονητή του στον Γηραιό, Φρέντι Μπρουκς).

«Έχω έρθει για διακοπές στην Ελλάδα, όμως είναι η πρώτη φορά που επιστρέφω για αγώνα βόλεϊ και χαίρομαι γιατί ο αγώνας θα γίνει στην Θεσσαλονίκη. Εκεί γεννήθηκε η κόρη μου, είναι μια πόλη ξεχωριστή για μένα και ελπίζω να αποκτήσω έναν ακόμη λόγο» (γέλια) είπε ο έμπειρος διαγώνιος, αλλά όπως και ο προπονητής του Λούκα Σλαμπέ φρόντισε να δείξει την εκτίμηση που έχει στην Ελληνική ομάδα.

«Ακόμη δεν έχουμε κάνει την ανάλυση της Ελληνικής ομάδας, αλλά πέραν του Τζούριτς, ο οποίος είναι ένας αθλητής παγκοσμίου επιπέδου, έχετε και πολύ επικίνδυνους ακραίους που παίζουν εξαιρετικά γρήγορα πάνω στο φιλέ», είπε αρχικά ενώ στάθηκε στο γεγονός ότι και οι δύο ομάδες έχουν πολλούς μικρούς σε ηλικία παίκτες.

«Φτάσαμε στο σημείο να θεωρούμαι εγώ ο πιο έμπειρος παίκτης της Εθνικής μας. Η αλήθεια είναι ότι με τους νεαρούς παίκτες παίζουμε πολύ καλό βόλεϊ κι είναι πραγματικά καλό που υπάρχουν νέα παιδιά, άλλα όπως ισχύει και για τη δική σας ομάδα το πιο σημαντικό είναι τα αποτελέσματα. Κι οι δύο ομάδες έχουν ανάγκη από δυνατούς αγώνες, από το να συμμετάσχουν σε τουρνουά υψηλού επιπέδου και ελπίζω ότι τελικά εμείς θα πάρουμε το εισιτήριο για το World League».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ